suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Eläkeläistila Potkuri

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Potkurin sijainti on Pohjolankatu 2, 2. krs ja kellarikerros. Tilat on tarkoitettu ensisijaisesti eläkeläis- ja veteraanijärjestöjen sekä erilaisten eläkeläisten harrasteryhmien käyttöön. Vapaita vakiovuoroja jaetaan vammais- ja kansanterveysjärjestöille. Tiloista peritään käyttökorvaus.

Toimi näin

Tilat on tarkoitettu ensisijaisesti eläkeläis- ja veteraanijärjestöjen sekä erilaisten eläkeläisten harrasteryhmien käyttöön. Vapaita vakiovuoroja jaetaan vammais- ja kansanterveysjärjestöille. Tiloista peritään käyttökorvaus.

Vakiovuorojen jakamisen jälkeen vapaina olevia yksittäisiä vuoroja vuokrataan asukasjärjestöjen, perhejuhlien ja kaupallisten tapahtumien käyttöön.

Kokoustilojen ja harrastetilan varauskirjaa sekä Potkurin avaimien luovutusta hoitavat Osviitan palveluneuvojat Rinteenkulman kauppakeskuksessa, osoitteessa Koskikatu 25, 2. kerros arkisin ma-to klo 8 - 16.30 pe 9 - 15.30.

Kenelle ja millä ehdoin

Tilojen varauksissa etusijalla ovat vanhus- ja eläkeläisjärjestöt ja sen jälkeen vammais- ja kansanterveysjärjestöt, jonka jälkeen huomioidaan muut ulkoiset toimijat.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 1.11.2021