suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Eläinlääkäripalvelut

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläimen terveydentilan ja sairauksien toteaminen ja hoito sekä eläinlääkinnällisten todistusten antaminen. Palveluihin kuuluu myös eläinten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja tarvittaessa eläimen lopetus.

Konnevedellä eläinlääkäripalvelut ovat ostopalveluita Laukaan kunnalta. Konnevedellä sijaitsee eläinlääkärin toimipiste, joka on auki ajanvarauksella.

Eläinlääkärit vastaavat peruseläinlääkintäpalveluiden antamisesta, eläintautien vastustamisesta, eläimistä saatavien elintarvikkeiden alkutuotannon valvonnasta sekä eläinsuojelusta.

Toimi näin

Ota yhteys puhelimitse eläinlääkäriin, varataksesi aika vastaanotolle. Katso eläinlääkärin päivystys omassa palvelukuvauksessa.

Yhteystiedot:

Kunnaneläinlääkäri Marja-Liisa Vihavainen 0400 242 261

Kunnaneläinlääkäri Mika Ilves 0400 242 262

Kenelle ja millä ehdoin

Peruseläinlääkäripalvelu muille kuin hyötyeläimille on kunnan vastuulla vain, jos palvelua ei muuten ole saatavilla yhteistoiminta-alueella.

Palvelu on maksullinen.

Laukaan ja Konneveden pieneläinvastaanotoilla on klinikkamaksu. Klinikkamaksu on vähäisistä toimenpiteistä 12 eur (sis. alv 24%) ja vaativien toimenpiteiden tai useiden samalla käynnillä tehtävien vähäisten toimenpiteiden klinikkamaksu on 24 eur (sis. alv 24%). Lisätietoja kunnaneläinlääkäreiltä.

Hinnasto: https://www.laukaa.fi/sites/default/files/klinikkamaksu2017-nettiin.pdf

Muiden käyntien hintaa voit kysyä ajanvarauksestamme puhelinnumerosta: 0400-242261 arkisin klo 8.00-16.00.

Tausta ja lainsäädäntö

Eläinlääkäripalveluihin kuuluvat eläimen terveydentilan ja sairauksien toteaminen ja hoito sekä eläinlääkinnällisten todistusten antaminen. Palveluihin kuuluvat myös eläinten terveyden ja hyvinvoinnin ylläpito, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja tarvittaessa eläimen lopetus.

Kunnat järjestävät eläinlääkäripalveluita usein yhteistyössä naapurikuntien kanssa. Peruseläinlääkäripalvelua saa arkipäivisin virka-aikana ja kiireellistä eläinlääkäriapua kaikille kotieläimille kaikkina vuorokaudenaikoina. Kunnassa voi olla kunnaneläinlääkäreitä, tai kunta voi tehdä palveluista sopimuksen yksityisen eläinlääkäripalvelun tarjoajan kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaKonneveden kunta
Alue Konnevesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020