suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Haminan kaupunki

Eläinlääkäripäivystys

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu
Alue Hamina, Miehikkälä, Virolahti
Palvelun kieli suomi

Puhelu ohjautuu suoraan päivystysvuorossa olevalle eläinlääkärille. Järjestelmässä ei ole jonotusta. Eläinlääkäreistä on päivystysvuorossa yksi kerrallaan. Mikäli eläinlääkäri ei pysty vastaamaan esimerkiksi meneillään olevan hoitotoimenpiteen takia, pyydetään soittamaan tarvittaessa uudelleen.

Päivystysnumero on käytössä vain päivystysaikaan eli arkisin klo 16 - 08, viikonloppuisin perjantaista klo 16 maanantaihin klo 08 ja arkipyhinä edellisestä päivästä klo 16 seuraavaan päivään klo 08.


Kenelle ja millä ehdoin

Päivystysnumero on käytössä vain päivystysaikaan eli arkisin klo 16 - 08, viikonloppuisin perjantaista klo 16 maanantaihin klo 08 ja arkipyhinä edellisestä päivästä klo 16 seuraavaan päivään klo 08. Muina aikoina eläinlääkärit tavoittaa numeroista, jotka löytyvät kaupungin nettisivuilta.

Palvelu on maksullinen.

Palvelunumero on maksullinen. Puhelun hinta on 2,04 €/min + pvm arkisin klo 16 - 22 sekä lauantaisin, sunnuntaisin ja arkipyhinä klo 08 - 22. Puhelun hinta on kaikkina päivinä 4,06 €/min + pvm klo 22 - 08.


Tausta ja lainsäädäntö

Virka-ajan ulkopuolella tarvittavaa kiireellistä eläinlääkintäapua saa kunnan eläinlääkäripäivystyksestä. Eläinlääkäripäivystystä saatetaan tarjota yhteistoiminnassa useiden kuntien kesken.

Pienikokoiset kotieläimet täytyy yleensä kuljettaa vastaanotolle, mutta suurikokoisia eläinlääkäri tulee hoitamaan niiden pitopaikkaan.

Kunta voi tuottaa päivystyspalvelut itse tai hankkia ne yksityiseltä eläinlääkäripalvelun tuottajalta.


Palvelun toteuttaa: 
Haminan kaupunki