suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Business Finland Oy

Business Finlandin kansainvälistymispalvelut

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Business Finlandin kansainvälistymispalvelut auttavat suomalaisia yrityksiä menestymään vientimarkkinoilla. Globaalissa verkostossamme työskentelee 140 asiantuntijaa yli 30 maassa.

Asiantuntijamme Suomessa ja maailmalla neuvovat Business Finlandin asiakasyrityksiä kansainvälistymisen kaikissa vaiheissa. Tarjoamme tukea, kun yrityksesi suunnittelee uudelle markkinalle menoa tai haluaa parantaa kilpailukykyään vanhoilla markkinoilla.

Globaali verkostomme tunnistaa kohdemarkkinoilta liiketoimintamahdollisuuksia sekä tulevaisuuden trendejä.

Autamme suomalaisia yrityksiä löytämään kohdemarkkinoilta sopivat kumppanit ja kontaktit: Järjestämme delegaatiomatkoja, ostajatapaamisia sekä osallistumme kansainvälisille ammattilaismessuille.

Tarjoamme ohjelmia kohdemarkkinoilla, joiden tavoitteena on testata tuotteen toimivuutta kohdemarkkinoilla ja laatia räätälöity liiketoimintasuunnitelma kohdemarkkinoille.

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakkaitamme ovat kansainväliseen kasvuun tähtäävät yritykset, joilla on kilpailuedun tuova liikeidea sekä tarpeeksi resursseja.

Palvelu on maksuton.

Osa yrityksen oman liiketoiminnan kehittämiseen liittyvistä palveluista (esim. messuosallistumiset, delegaatiomatkat, ostajatapaamiset) on maksullisia. Osaan palveluista voi hakea rahoitusta Business Finlandilta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaBusiness Finland Oy
Palvelusta vastaaBusiness Finland Oy
Alue Koko Suomi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Business Finland Oy
Päivitetty: 1.11.2021