suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Avustus vesihuollon toimintavarmuuden ja kyberturvallisuuden parantamiseen

  • Palvelu
  • Koko Suomi
  • Julkinen palvelu

Etelä-Savon ELY-keskukselta voi hakea avustusta vesihuollon toimintavarmuuden ja kyberturvallisuuden parantamiseen 2.10–30.11.2023 välisenä aikana. Avustuksen tavoitteena on edistää vesihuollon tieto- ja kyberturvallisuutta digitalisaation ja erilaisten pilvipohjaisten järjestelmien käyttöönoton edetessä. Lisäksi tavoitteena on parantaa vesihuollon varautumista erilaisiin häiriötilanteisiin muuttu ...

Toimi näin

Hae rahoitusta avustushakemuksella. Liitä hakemukseen tarkempi hankesuunnitelma (pituus enintään 10 sivua) sekä muut tarvittavat liitteet (mm. tarvittaessa asiakirja nimenkirjoitusoikeudesta, pakotevakuutus tai yhteishankkeen sopimus).

Täytä, allekirjoita, tallenna ja lähetä hakulomake ELY-keskuksen yleisen sähköisen asiointilomakkeen liitteenä. Valitse virastoksi Etelä-Savon ELY-keskus ja kirjoita asiaksi ”Vesihuollon toimintavarmuuden ja kyberturvallisuuden parantaminen”. Hakemuksen voit lähettää Etelä-Savon ELY-keskukselle myös sähköpostilla tai postitse.

Katso tarkemmat tiedot avustuksesta ja sen hakemisesta hakumenettelyohjeesta ja hakemuksen täyttöohjeesta.

Hakuaika päättyy 30.11.2023. Hakemukset on jätettävä viimeistään haun päättymispäivänä kirjallisesti klo 16.15 mennessä Etelä-Savon ELY-keskukseen. Hakemusten jättöajan jälkeen saapuneita hakemuksia ei oteta käsittelyyn.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustukset ovat harkinnanvaraisia ja ne myönnetään maa- ja metsätalousministeriön osoittaman määrärahan puitteissa. Valtakunnallisesta avustushausta vastaa Etelä-Savon ELY-keskus.

Avustuksensaajat

Avustusta voidaan myöntää kunnille, kuntayhtymille ja näiden omistamille yhtiöille ja muille kuntaomisteisille toimijoille, yhdistyksille, yrityksille sekä muille yhteisöille lukuun ottamatta valtion virastoja ja laitoksia. Avustusta ei voida myöntää yksityishenkilöille.

Tausta ja lainsäädäntö

Valtioneuvoston asetus vesihuollon ja patojen turvallisuuden, toimintavarmuuden ja varautumisen hankkeisiin vuosina 2023–2035 myönnettävästä valtionavustuksesta

Palvelun toteuttaa

Etelä-Savon ELY-keskus, KEHA-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

KEHA-keskus, Etelä-Savon ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 4.12.2023