suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Avoin varhaiskasvatuspalvelu

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Avoimen varhaiskasvatuksen palveluja Naantalissa ovat Väentuvan avoin päiväkoti ja 3 - 5 -vuotiaiden kerhotoiminta Pikkutalon Viskari-kerhoryhmässä.

  • Avoin päiväkoti on yhteinen tapaamis- ja toimintapaikka naantalilaisille vauva- ja lapsiperheille, joiden lapset ovat kotihoidossa.
  • Kerhotoiminnassa leikitään ja puuhastellaan yhdessä kolme kertaa viikossa. Kerhossa lapset totuttelevat olemaan mu ...

Toimi näin

Maksuttomaan avoimeen päiväkotiin ei tarvitse ilmoittautua tai hakea.

Maksulliseen kerhotoimintaan (Viskari-kerhoryhmä) haetaan ilmoittautumislomakkeella. Kerhoon voi hakea kun lapsi on täyttänyt 3 vuotta. Toimintavuoden aikana mahdollisesti vapautuvat paikat täytetään hakujärjestyksessä.

Kenelle ja millä ehdoin

Avoin päiväkoti on tarkoitettu naantalilaisille vauva- ja lapsiperheille, joiden lapset ovat kotihoidossa, eivätkä kunnallisessa päivähoidossa. Vaikka isompi sisarus on päivähoidossa, voi perheen pienemmän kanssa osallistua toimintaan.

Kerhotoiminta on tarkoitettu 3- 5 -vuotiaille lapsille.

Tausta ja lainsäädäntö

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu erityisesti kotihoidossa oleville lapsille. Lapsesi ja koko perheesi voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa.

Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista. Pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja turvallisella yhdessäololla. Tarjolla voi olla esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- tai luontokerhoja. Myös vanhemmat voivat osallistua perhekerhojen toimintaan.

Palvelun toteuttaa

Naantalin kaupunki

Palvelusta vastaa

Naantalin kaupunki
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 5.11.2020