suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Avoin varhaiskasvatuspalvelu

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaalaiset lapset ja perheet voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia yksityisissä kerhoissa. Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista varhaiskasvatusta. Yksityisten palveluntuottajien lisäksi kerhotoimintaa järjestävät seurakunta, Lievestuoreen Setlementti ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton paikallisyhdistys.

Laukaan jokaisessa taajamassa (kirkonkylä, Leppäve ...

Toimi näin

Voit hakea kerhopaikkaa sähköisellä päivähoitohakemuksella tai tulostettavalla lomakkeella. Palvelurahaa kerhoihin voit hakea erillisellä lomakkeella. Löydät tulostettavat lomakkeet varhaiskasvatuksen verkkosivuilta. Lomakkeita saat myös päivähoitotoimistosta sekä päiväkodeista.

Palauta hakemuslomake päivähoitotoimistoon postitse (Laukaan kunta, Varhaiskasvatus, PL 6, 41341 Laukaa) . Lisätietoja varhaiskasvatuksen kerhotoiminasta saat verkkosivulta sekä alueiden päivähoidon ohjaajilta.Laukaassa yksityistä kerhotoimintaa tuetaan varhaiskasvatuksen palvelurahalla. Lisätietoja siitä löydät verkkosivulta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kerhot ovat tarkoitettu laukaalaisille 2-5-vuotiaille lapsille, jotka eivät ole päivähoidon piirissä.

Tausta ja lainsäädäntö

Avoin varhaiskasvatustoiminta on tarkoitettu erityisesti kotihoidossa oleville lapsille. Lapsesi ja koko perheesi voivat saada hyvinvointinsa tueksi monenlaisia toimintamahdollisuuksia avoimissa päiväkodeissa, leikkipuistoissa ja kerhoissa.

Kerhotoiminta on ohjattua ja tavoitteellista. Pääpaino on leikillä, ulkoilulla ja turvallisella yhdessäololla. Tarjolla voi olla esimerkiksi liikunta-, kulttuuri- tai luontokerhoja. Myös vanhemmat voivat osallistua perhekerhojen toimintaan.

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 6.6.2023