suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Avoimet työpaikat Iisalmen kaupungilla

  • Palvelu
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Tervetuloa töihin osaajien Iisalmeen, jossa monipuolisia julkishallinnon alan töitä tarjoaa henkilöstöään tärkeimpänä voimavarana pitävä työnantaja.

Vesistöjen ympäröimä Iisalmi on asuinpaikkana elinvoimainen ja kehittyvä Ylä-Savon keskus. Noin 22 000 asukkaan kaupungissa asutaan luonnonläheisesti ja turvallisesti, hyvien kulkuyhteyksien äärellä, monipuolisista kaupunki- ja kulttuuripalveluista nauttien. Iisalmessa näkyy vahva yrittäjyys ja seudun teollisuuden vienti on vahvempaa kuin muualla maassa ja maakunnassa. Iisalmen kaupunki työllistää yli 1000 työntekijää, joista noin 850 on vakinaisia työntekijöitä. Kaupunki on Iisalmen seudun toiseksi suurin työnantaja heti Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän jälkeen.

Avoinna oleviin työpaikkoihin haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry.fi -palvelun kautta, ellei hakuilmoituksessa ohjeisteta hakemaan muulla tavoin. Iisalmen kaupungin nuorten kesätyöpaikat ovat myös haussa helmi-maaliskuussa.

Toimi näin

Seuraa kuntarekry.fin tai mol.fin ilmoituksia avoimista työpaikoista ja tee hakemus ilmoituksessa kerrottuun hakuajan päättymiseen mennessä Kuntarekry.fissä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIisalmen kaupunki
Palvelusta vastaaIisalmen kaupunki
Alue Iisalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 22.1.2020