suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Asunnon terveyshaitan selvittäminen

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Terveydensuojelulain mukaan asunnon sisäilman tulee olla puhdasta, eivätkä lämpötila, kosteus, melu, ilmanvaihto, haju, pöly, valo, säteily, mikrobit ja muut tekijät saa aiheuttaa terveyshaittaa. Jos epäilet asunnon olosuhteiden aiheuttavan terveyshaittaa, ole ensin yhteydessä kiinteistön omistajaan tai isännöitsijään. Voit pyytää asunnontarkastusta, jos asunnon omistaja (isännöitsijä) ei ole ryht ...

Toimi näin

Ole ensin yhteydessä kiinteistön omistajaan (isännöitsijään). Jos omistaja ei ole ryhtynyt toimenpiteisiin tai ne eivät ole olleet riittäviä, voit pyytää terveystarkastajalta asunnontarkastusta.

Lue ensin: Ohjeet asunnontarkastuspyyntöön.

Tee asunnontarkastuspyyntö verkkoasiointilomakkeella, kun asunto sijaitsee Rovaniemellä, Ranualla, Pellossa, Kolarissa tai Ylitorniolla. Älä kirjoita terveystietoja lomakkeelle.

Lähetetty pyyntö menee Rovakaaren ympäristöterveydenhuoltoon, josta otetaan sinuun yhteyttä. Lomakkeen käyttö ei ole välttämätöntä, mutta sen käyttö helpottaa asian selvittämistä.

Tarvittaessa voit olla yhteydessä Rovakaaren ympäristöterveydenhuoltoon sähköpostitse tai soittaa asiakaspalvelunumeroon.

Tausta ja lainsäädäntö

Palvelun toteuttaa

Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto

Palvelusta vastaa

Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto
Tekstistä vastaa: Rovakaaren Ympäristöterveydenhuolto
Päivitetty: 1.11.2022