suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Asumisoikeusasunnot

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaassa on tällä hetkellä 69 asumisoikeusasuntoa, jotka sijaitsevat kirkonkylässä, Vuosisadan vaihteessa rakennetut Tyvelänpuisto ja Ristonniemenpuisto sijaitsevat Tyvelän asuinalueella. Näissä kohteissa asuntoja on 21. Ne omistaa Avain Asumisoikeus Oy.

Varttuneiden asumisoikeusyhdistys (Jaso) ry:n kohde Laukaan Ilona valmistui syksyllä 2019. Talossa toteutetaan yhteisöllistä toimintamallia ja ...

Toimi näin

Hakemuksia järjestysnumeron saamista varten voi jättää jatkuvana hakuna Laukaan kunnalle. Asumisoikeuden järjestysnumerohakemuksen löydät kunnan verkkosivuilta. Lomakkeita saa myös kunnan teknisten palvelujen toimistosta ja kunnan neuvonnasta.

Järjestysnumeron antaa hallinto- ja talouspäällikkö, jolle lomake palautetaan henkilökohtaisesti, sähköpostitse (tekninentoimi@laukaa.fi) tai postitse (Laukaan kunta, Tekniset palvelut, PL 6, 41341 Laukaa). Järjestysnumeron saatuasi voit tehdä asuntohakemuksen asunnon omistajataholle niiden verkkosivuilla tai paikan päällä käymällä (www.avainasunnot.fi, Asemakatu 11, 40100 Jyväskylä TAI www.jasoasunnot.com, Sepänkatu 4A, 40100 Jyväskylä).

Palvelun toteuttaa

Laukaan kunta

Palvelusta vastaa

Laukaan kunta
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 13.3.2024