suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kuopion kaupunki

Aloittavien yritysten neuvonta

  • Palvelu
  • 5 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Harkitsetko yrityksen perustamista? Voit tutustua omatoimisesti yrityksen perustamisen kokonaisuuteen Suomi.fi-verkkopalvelussa. Oma Yritys-Suomi -verkkopalvelussa saat käyttöösi työtilan, jossa voit suunnitella yrityksesi liiketoimintaa.

Saat neuvontaa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa myös puhelimitse. Valtakunnallinen Yritys-Suomi-puhelinpalvelu antaa tietoa julkisista yritys- ja työnantajapalveluista sekä opastaa sähköisten asiointipalveluiden käytössä.

Mikäli haluat keskustella suunnitelmistasi henkilökohtaisessa tapaamisessa, ota yhteyttä yritystoiminnan asiantuntijaamme. Tarjoamme yksilöllistä neuvontaa, jossa voit yhdessä asiantuntijamme kanssa arvioida yrityksen perustamisen tarkoituksenmukaisuutta ja liiketoimintasuunnitelmasi toteuttamiskelpoisuutta. Selvitämme myös erilaiset rahoitusvaihtoehdot sekä mahdollisuutesi starttirahaan.

Mikäli suunnittelet paikallisesti toimivan yrityksen perustamista, sinua auttaa Kuopion seudun uusyrityskeskus. Mikäli liiketoimintasi perustuu innovaatioon, hakee kasvua ja kansainvälistymistä sinua auttaa Business Center Pohjois-Savo. Aloittavan yrityksen palvelut ovat maksuttomia.

Kuopion seudun Uusyrityskeskus asiantuntijoineen palvelee yritystoiminnasta kiinnostuneita ja alkutaipaleella olevia yrityksiä niin akuuteissa ongelmissa kuin pitkän tähtäimen suunnittelussa. Uusyrityskeskuksen yritysneuvojilla on laaja kokemus yrittäjyydestä ja monista eri toimialoista. He voivat auttaa esimerkiksi selvittämään liikeideasi mahdollisuuksia liiketoiminnaksi tai opastaa liiketoimintasuunnitelman teossa ja muissa yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Business Center on innovatiivinen yhteisö, jonka tarkoituksena on lisätä Pohjois-Savon maakunnan yritystoimintaa ja aluetalouden kasvua tarjoamalla yrittäjyyskasvatus ja -koulutuspalveluja sekä yritysten kasvu- ja innovaatiopalveluja ja verkostoja. Yhteisöön kuuluvat Itä-Suomen Yliopisto, Savonia, Savon ammattiopisto, Ylä-Savon ammattiopisto ja Pohjois-Savon kaupunkien ja kuntien yrityspalvelut, Business Kuopio, yhteistyökumppaneina laaja verkosto yrittäjyyttä ja yritystoimintaa kehittäviä organisaatioita. Business Centerin kautta saat avun innovatiivisen liiketoiminnan suunnitteluun ja aloittamiseen sekä rahoituksen etsimiseen.

Toimi näin

Kuopion seudun uusyrityskeskukseen voi varata ajan henkilökohtaiseen yritysneuvontaan joko puhelimitse tai sähköisen ajanvarauksen kautta.

Business Centeriin voi varata ajan joko puhelimitse , sähköpostitse tai asiakasohjauslomakkeen avulla.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKuopion seudun uusyrityskeskus
Muut vastuuorganisaatiotKuopion seudun uusyrityskeskus
Palvelusta vastaaKuopion kaupunki
Alue Kuopio, Kuopion seutu (Kaavi, Kuopio, Rautavaara, Siilinjärvi, Tuusniemi)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Kuopion kaupunki
Päivitetty: 31.3.2022