suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Huittisten kaupunki

Aikuislukiokoulutus

  • Palvelu
  • Huittinen
  • Julkinen palvelu

Lauttakylän lukion aikuislinja on aikuisille tarkoitettu oppilaitos, joka tarjoaa yleissivistävää suoritustavoitteista aikuisen opiskelijan tarpeet huomioon ottavaa koulutusta. Aikuislinjalla voit tavoitella lukion koko oppimäärää, lukion päättötodistusta, ylioppilastutkintoa ja valkolakkia. Voit myös opiskella yksittäisiä lukiokursseja, esimerkiksi vieraita kieliä tai matematiikkaa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Opetus on maksutonta. Oppikirjat opiskelija kustantaa itse.

Tausta ja lainsäädäntö

Aikuisille tarkoitettuun lukiokoulutukseen voivat osallistua aikuiset, jotka haluavat suorittaa lukion koko oppimäärän tai yksittäisten aineiden oppimääriä. Voit opiskella aikuislukiossa töiden ohella.

Voit myös suorittaa kesken jääneet lukio-opinnot loppuun tai korottaa aiemmin suoritettuja arvosanoja. Opiskelijan aiemmin hankkimat tiedot, taidot ja osaaminen otetaan huomioon, jos ne vastaavat opetussuunnitelman sisältöjä.

Koko lukiokoulutuksen oppimäärän laajuus 88 opintopistettä.

Ylioppilastutkinnon suorittaminen tuottaa yleisen korkeakoulukelpoisuuden.

Lukiokoulutuksen järjestäminen edellyttää opetus- ja kulttuuriministeriön myöntämää lukiokoulutuksen järjestämislupaa. Opetusta järjestävät kunnat, kuntayhtymät ja eräät muut toimijat, kuten kansanopistot.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHuittisten kaupunki
Palvelusta vastaaHuittisten kaupunki
Alue Huittinen
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Huittisten kaupunki
Päivitetty: 7.5.2021