suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Aikuisliikunnan vesijumppa

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Ilta-aikaan järjestettävät ohjatut vesijumpat on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille. Palvelun tuottaa liikuntapalveluiden aikuisten liikunta. Ohjattu vesijumppa on matalan kynnyksen kuntoliikuntaa, jossa harjoitetaan tasapainoa, koordinaatiota, lihas- ja peruskuntoa. Ohjatussa vesijumpassa käytetään erilaisia välineitä. Veden nosteen vuoksi vesiliikunta on nivelystävällistä liikuntaa. Vesi vastustaa kaikkiin suuntiin, jolloin lihasten käyttö ja kehonhallinta korostuvat.

  • Maanantai klo 19.00-19.30 (ison altaan syvä pääty)
  • Tiistai klo 18.30-19.15 (laguuniallas)
  • Torstai klo 18.30-19.15 (laguuniallas)

Toimi näin

Maanantain klo 19.00 syvänveden vesijumppaan ei ennakkoilmoittautumista. Mennessä jumppaan pyydetään kassalta jumppalipuke, joka annetaan ohjaajalle altaalla, Ota oma juoksuvyö mukaan, mutta tarvittaessa saat uimahallilta myös lainaan.

Tiistain ja torstain klo 18.30 vesijumppiin on ennakkoilmoittautuminen. Ryhmiin otetaan 18 henkilöä ja kaikki paikat ovat varattavissa etukäteen verkkoasioinnista löytyvällä lomakkeella (ks. alempaa palvelun asiointikanavat). Ilmoittautuminen aukeaa jumppapäivänä klo 6.30. Uimahallin kassalta saat nimeäsi vastaan jumppalipukkeen. Lipuke tulee lunastaa kassalta viimeistään 10 min ennen jumpan alkua.

Vesijumpat maksetaan uimahalli Vesihiiden kassalle. Vesijumppamaksu on voimassa olevan hinnaston mukainen uintimaksu (8€).

Jos haluat lisätietoja, ota yhteys liikuntakoordinaattoriin (aikuisten liikunta) tai uimahalli Vesihiiteen.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu yli 16 -vuotiaille Rovaniemen kuntalaisille.

Palvelu on maksullinen.

Pääset aikuisten liikunnan ohjattuun vesijumppaan uimahalli Vesihiiden uintimaksulla. Löydät hinnaston uimahalli Vesihiiden nettisivuilta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRovaniemen kaupunki
Palvelusta vastaaRovaniemen kaupunki
Alue Rovaniemi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 8.10.2021