suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden ensi- ja turvakoti ry

Aggredi Päijät-Häme

  • Palvelu
  • 10 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Aggredi auttaa katuväkivallan tekijöitä.

Aggredi-toiminnassa on tarkoituksena kodin ulkopuoliseen väkivaltaan syyllistyneiden tai syyllistymisriskissä olevien 18 – 49-vuotiaiden väkivaltaisen käyttäytymisen vähentäminen ja ehkäiseminen yksilöllisen asiakas- ja verkostotyön avulla. Kohderyhmiin kuuluvat myös joukko- tai koulusurmaa suunnittelevat, jolloin voidaan työskennellä myös alaikäisten kans ...

Toimi näin

Aggredin työntekijöihin voit itse olla suoraan yhteydessä puhelimitse joko soittamalla tai tekstiviestillä. Yhteyttä voit ottaa myös sähköpostitse tai sähköisen yhteydenottolomakkeen kautta.

Aggredi-toiminnan peruslähtökohtana ovat asiakkaat, joita viranomaiset ohjaavat Aggredin piiriin. Tärkeimpiä asiakasohjautuvuustahoja ovat Rikosseuraamuslaitoksen alaisuudessa toimivat vankilat ja yhdyskuntaseuraamustoimistot sekä keskusrikospoliisi, joka vastaa Aggrediin ohjautuvista järjestäytyneestä rikollisuudesta irtautujista ja heidän läheisistään.

Kenelle ja millä ehdoin

Aggredin toiminta on kohdistettu kodin ulkopuolista väkivaltaa tehneille 18 – 49 -vuotiaille henkilöille.

Aggredissa ei työskennellä perhe-, pari- ja lähisuhdeväkivaltaan tai seksuaalirikoksiin syyllistyneiden asiakkaiden kanssa.

Osallistuminen ei edellytä päihteettömyyttä tai rikoksettomuutta.

Palvelun toteuttaa

Lahden ensi- ja turvakoti ry

Palvelusta vastaa

Lahden ensi- ja turvakoti ry
Tekstistä vastaa: Lahden ensi- ja turvakoti ry
Päivitetty: 25.1.2023