suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hollolan kunta

Aapeli asiointiliikenne

  • Palvelu
  • Hollola
  • Julkinen palvelu

Hollolan kunnan järjestämä asiointiliikenne toimii Hollolan kunnan alueella laajasti, mutta mahdollistaa tällä hetkellä yhteyden myös Vesikansasta Lahden keskustaan ja keskussairaalan kautta Salpakankaalle ja takaisin. Asiointiliikenteen järjestäminen on yksi tapa tukea ja kehittää kestävän liikkumisen vaihtoehtoja. Ne täydentävät seudullisen linjaliikenteen (LSL) sekä kunnan palveluliikenteen (Ho ...

Toimi näin

Muista varata matka viimeistään edellisenä arkipäivänä.

Kenelle ja millä ehdoin

Koska asiointiliikenneyhteyksiä tarjotaan hyödyntämällä kunnan hyvinvoinnin palvelualueen järjestämiä omia koululaiskuljetuksia, ovat asiointiyhteydet sen takia tiukasti sidottuja Hollolan koulupäiviin ja lähes kiinteisiin reitteihin ja aikatauluihin tyhjien istumapaikkojen sallimissa puitteissa.

Tämän vuoksi muiden matkustajien kyytiin pääsy edellyttää suoraan kuljettajalta tehtävää ennakkotilausta, jolloin sovitaan myös tarkasta noutopysäkistä kuljetusreitin varrelta. Vain koulupäivinä ajettavan liikenteen osalta voi olla päivittäisvaihtelua ajojen toteutuksessa eri alueiden ja reittien välillä. Matkustajia ei oteta ns. ylipaikoille. Koulukuljetuksissa ensisijainen matkustusoikeus on aina perus- ja esiopetuksen varsinaisilla kuljetusoppilailla.

Palvelun toteuttaa

Hollolan kunta

Palvelusta vastaa

Hollolan kunta
Tekstistä vastaa: Hollolan kunta
Päivitetty: 10.9.2023