suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Aamu- ja iltapäivähoito esikoululaisille

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Esiopetusta täydentävää varhaiskasvatusta järjestetään Posion peruskoululla aamu- ja iltapäivätoimintana ennen koulupäivää ja koulupäivän jälkeen kaikkina koulupäivinä.

Toiminta sisältää muun muassa askartelua, leikkiä, liikuntaa, ulkoilua, käden taitoja ja omaehtoista toimintaa. Lapsille tarjotaan toiminnan aikana välipala.

Toimi näin

Huoltajat hakevat vuosittain lapselleen paikkaa aamu- ja iltapäivätoimintaan. Jos aamu- ja/tai iltapäivähoidon tarve ilmenee toimintavuoden aikana, tee hakemus viimeistään 4 kuukautta ennen aloitusta. Kiireellisissä tapauksissa työn tai opiskelun alkamisen vuoksi on hakemus jätettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee aamu- ja/tai iltapäivähoitopaikan. Tee jokaiselle lapselle oma hakemus. Mikäli lapsesi ei tarvitsekaan aamu- ja/tai iltapäivähoitopaikkaa, peru hakemus.

Osallistumisajat aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoitetaan kolmen viikon jaksoissa erillisellä lomakkeella.

Kenelle ja millä ehdoin

Aamu- ja iltapäivähoito on tarkoitettu esikoululaisille.

Palvelu on maksullinen.

Toimita tuloselvitykset varhaiskasvatuksen asiakasmaksun määrittämistä varten ennen hoidon alkamista. Huolehdi, että asiakastiedoissa on oikea sähköpostiosoite. Mikäli tuloselvityksiä ei toimiteta, varhaiskasvatuksesta peritään korkein maksu. Lue tarkemmin asiakasmaksuista Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut -ohjeistuksesta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPosion kunta
Palvelusta vastaaPosion kunta
Alue Posio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 8.1.2021