suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Väestöliitto ry

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi Väestöliitto

Väestöliitto on järjestö, jonka tehtävänä on vahvistaa hyvinvointia ja ihmisten välistä yhteyttä. Haluamme toimijana olla luotettava, helposti lähestyttävä, oikeudenmukainen sekä aktiivinen ja ennakkoluuloton. Arvostamme moninaisuutta ja ihmisten yhdenvertaisuutta ja toimimme ihmisoikeuksien puolesta. Työmme perustuu arvoihin, tutkimustietoon ja käytännön asiakastyöstä saatuun kokemukseen.

Järjestö perustettiin vuonna 1941. Olemme monin tavoin olleet rakentamassa suomalaista hyvinvointiyhteiskuntaa ja etsineet ennakkoluulottomasti uusia ratkaisuja ajankohtaisiin ongelmiin. Toimimme lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin vahvistamiseksi, kestävän väestökehityksen saavuttamiseksi ja seksuaalioikeuksien edistämiseksi niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

Väestöliitto tarjoaa maksutonta matalan kynnyksen tukea nimettömästi ja valtakunnallisesti puhelimitse ja verkossa teini-ikäisille, nuorille aikuisille, pareille, pienten lasten vanhemmille, isovanhemmille ja maahan muuttaneille. Kansalaisille suunnatut palvelumme ja tietosisältömme löytyvät Hyvä kysymys -verkkopalvelusta.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin