suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Turun NMKY ry

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi YMCA Turku

Turun NMKY – YMCA Turku tarjoaa monipuolista toimintaa – sekä ammattimaista tukea – turvallisessa ympäristössä eri elämän tilanteissa oleville nuorille, lapsille ja aikuisille.

Nuorisotoiminta tarjoaa partiota, perhetoimintaa, nuorten ohjaajakoulutusta, leiri- ja retkitoiminta sekä kiipeily- ja muuta seikkailutoimintaa.

Toiminnassamme nuorilla on mahdollisuus vapaa-aikanaan tavata ystäviä, kehittää omia taitojaan ja mielenkiinnon kohteitaan positiivisella tavalla ja turvallisessa ympäristössä.

Liikunnallista toimintaa tarjoavat koripallo, suunnistus, sukellus ja snorkkelikerho sekä kuntosali. Koripallo suurimpana ja tunnetuimpana NMKY-lajina jakautuu harraste- ja kilpaurheilutoimintaan.

Harrasteliikunta tarjoaa kaikille avointa matalan kynnyksen mahdollisuutta liikkumiseen ja itsensä kehittämiseen. Kilpaurheilutoiminta on suunnitelmallista ja tavoitteellista.

Musiikkia voi harrastaa ryhmissä ja yksilöinä. Musiikkiryhmiä ovat Aino-kuoro, Mieskuoro Naskalit ja Seniorikuoro, sekä vaskipuhallinorkesteri Aura Brass Band. Musiikkiopistossa opetusta annetaan laulun, pianon, viulun, huilun, kitaran ja pienkanteleen instrumenttiryhmissä sekä bändisoittimissa.

Toiminnassamme kohtaamme myös kohderyhmiä, jotka ovat jääneet tai pudonneet palveluverkkojen ulkopuolelle ja jotka tarvitsevat apua, tukea ja/tai ohjausta. Näitä toimintamuotoja ovat maahanmuuttajien henkilökohtainen palveluohjaus, nuorten kohtaamispaikkatoiminta ja tukiasuntotoiminta.

Yhteiskunnassa esiintyviin nuorten erityistarpeisiin vastataan kohtaamalla nuoria katusovittelu- ja matalan kynnyksen kohtaavassa liikuntatoiminnassa sekä koulukiusaamista ehkäisevässä toiminnassa ja katujengityössä.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin