suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Organisaatio

Naturpolis Oy

Vaihtoehtoinen nimi Koillis-Suomen kehittämisyhtiö Naturpolis Oy

Naturpolis Oy on Kuusamon kaupungin ja Taivalkosken kunnan omistama elinkeinojen kehittämisyhtiö.

Tehtävämme on edistää kannattavan liiketoiminnan ja uusien työpaikkojen syntymistä alueelle, auttaa muuttavia yrityksiä ja yksityishenkilöitä alueelle sijoittumisessa, kehittää alueen yritysten toimintaedellytyksiä ja toimintaympäristöä sekä edistää alueellista elinkeinoyhteistyötä.

Autamme ja tuemme aloittavia sekä toiminnassa olevia yrityksiä liiketoiminnan käynnistämiseen, kehittämiseen ja muutostilanteisiin liittyvissä asioissa. Autamme yrityksiä investointi- ja rahoitussuunnittelussa, omistajanvaihdoksissa, sijoittumispalveluissa sekä myyntiin, markkinointiin ja tuotteistamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tarjoamme kehitys- ja kasvuhaluisille yrityksille myös sopimuspohjaista pitkäkestoista valmennusta ja neuvontaa.

Teemme aktiivista yhteistyötä yli maakunnan ja valtakunnan rajojen kehittääksemme mm. alueen kansainvälistä matkailua ja ympärivuotista saavutettavuutta. Teemme aluekehitystyötä monipuolisen hanketoiminnan kautta.

Alueen houkuttelevuutta tuodaan esille markkinoimalla alueen liiketoimintamahdollisuuksia ja hyviä kuntapalveluita. Uusille asukkaille viestitään alueen elinvoimaisuudesta, hyvistä harrastusmahdollisuuksista, rauhallisesta asuinympäristöstä ja edullisesta asumisesta. Onnistuneen seutumarkkinoinnin tuloksena alueelle sijoittuu uusia yrityksiä ja asukkaita.

Yhteystiedot

Sähköposti
Asiakaspalvelu
info@naturpolis.fi

Käyntiosoite

Nuottatie 6 A

93600 Kuusamo

Käyntiosoite

Taivalkosken toimipaikka, Taivalkosken kunnanvirasto

Kirkkotie 6

93400 Taivalkoski

Organisaation tunnistetiedot
Y-tunnus: 1940705-4

Puhelin
+358 408608844 
(maksuton)

Postiosoite

Nuottatie 6 A

93600 Kuusamo