suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Ehkäisevä päihdetyö EHYT ry

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi EHYT ry

Olemme valtakunnallinen asiantuntija- ja kansalaisjärjestö, joka ehkäisee päihteistä ja pelaamisesta aiheutuvia haittoja. Tarjoamme toimintaa ja palveluja lapsille, nuorille ja heidän vanhemmilleen sekä opiskelijoille, työikäisille ja ikääntyneille.

  • Tarjoamme tukea ja neuvontaa päihteisiin liittyvissä kysymyksissä. Jos olet huolissasi omasta tai läheisen päihteiden käytöstä, voit soittaa maksuttomaan Päihdeneuvontapuhelimeemme.
  • Päihdeasiamiehemme neuvoo ja auttaa kysymyksissä, jotka liittyvät päihdehoitoon. Jos päihteiden käyttö aiheuttaa sinulle ongelmia, sinulla on lain mukaan oikeus saada apua. Päihdeasiamieheltä saat lisää tietoa omista oikeuksistasi.
  • Ylläpidämme päihteettömiä Elokolo-kohtaamispaikkoja Helsingissä, Lahdessa, Pirkkalassa, Tampereella ja Turussa. Olet tervetullut mukaan toimintaan!

Työskentelemme tiiviissä yhteistyössä koulujen ja oppilaitosten, työyhteisöjen, verkkoyhteisöjen, kuntien sekä muiden järjestöjen kanssa. Välitämme tutkittua ja luotettavaa tietoa päihde- ja peliasioista niin kansalaisille kuin päättäjille.

Meillä on noin 120 valtakunnallista, alueellista ja paikallista jäsenyhdistystä. Koordinoimme myös valtakunnallista ehkäisevän päihdetyön järjestöverkostoa.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin