suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

EastCham Finland

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi EastCham Finland kauppakamariyhdistys ry

EastCham Finland on asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa jäsenpalveluita lähes 600 jäsenyritykselle. Osana Team Finland -verkostoa EastCham tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille. EastChamin tavoitteena on tunnistaa talouden signaalit ja tukea liiketoimintaa suomalaisille yrityksille relevanteilla markkinoilla Keski-Aasiassa, Etelä-Kaukasiassa ja itäisessä Euroopassa.

Kauppakamari on 15 asiantuntijan organisaatio, jonka tavoitteena on tunnistaa talouden signaalit ja tukea yritysten liiketoimintaa kohdemarkkinoilla.

Kauppakamarilla on lähes 600 jäsenyritystä, joille tarjoamme lisäksi jäsenpalveluita. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Tänä vuonna muuttuneessa tilanteessa olemme keskittyneet erityisesti jakamaan tietoa toimintaympäristön muutoksista ja neuvomaan suomalaisia yrityksiä, jotka ovat joutuneet ongelmiin sota- ja pakotetilanteen takia.

Palvelumme ovat

  • Jäsenten klubitapaamiset, verkkokoulutukset ja avoimet webinaarit
  • Tieto ja neuvonta markkinoista, toimintaympäristöistä, lainsäädännöstä ja säädöksistä
  • Uusien korvaavien markkinoiden kartoittaminen suomalaisille yrityksille Etelä-Kaukasiassa, itäisessä Euroopassa ja Keski-Aasiassa
  • Uutisseuranta Venäjän sotatoimien talousvaikutuksista
  • Yritysneuvonta pakotteista, kaupan esteistä ja niiden vaikutuksista sekä yritysten exit-strategioihin vaikuttavista tekijöistä

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin