suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

EastCham Finland

Organisaatio

Vaihtoehtoinen nimi EastCham Finland kauppakamariyhdistys ry

EastCham Finland on asiantuntija- ja edunvalvontaorganisaatio. Osana Team Finland -verkostoa se tuottaa kansainvälistymispalveluita kaikille suomalaisille yrityksille. EastCham tunnistaa talouden signaalit ja tukee suomalaisten yritysten liiketoimintaa Keski-Aasian ja Etelä-Kaukasian markkinoilla sekä valmistautuu Ukrainan uudelleenrakentamiseen yhdessä yritysten kanssa. Lisäksi EastCham tekee pakoteneuvontaa.

Kauppakamari on 15 asiantuntijan organisaatio, jonka tavoitteena on tunnistaa talouden signaalit ja tukea yritysten liiketoimintaa kohdemarkkinoilla.

Kauppakamarilla on lähes 600 jäsenyritystä, joille tarjoamme lisäksi jäsenpalveluita. Pääkonttorimme sijaitsee Helsingissä.

Tänä vuonna muuttuneessa tilanteessa olemme keskittyneet erityisesti jakamaan tietoa toimintaympäristön muutoksista ja neuvomaan suomalaisia yrityksiä, jotka ovat joutuneet ongelmiin sota- ja pakotetilanteen takia.

Palvelumme ovat

  • Jäsenten klubitapaamiset, verkkokoulutukset ja avoimet webinaarit
  • Tieto ja neuvonta markkinoista, toimintaympäristöistä, lainsäädännöstä ja säädöksistä
  • Uusien korvaavien markkinoiden kartoittaminen suomalaisille yrityksille Etelä-Kaukasiassa, itäisessä Euroopassa ja Keski-Aasiassa
  • Uutisseuranta Venäjän sotatoimien talousvaikutuksista
  • Yritysneuvonta pakotteista, kaupan esteistä ja niiden vaikutuksista sekä yritysten exit-strategioihin vaikuttavista tekijöistä

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin