suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Duunitori Oy

Organisaatio

Duunitorilta löydät kaikki työpaikat yhdellä haulla ja vinkkejä työnhakuun.

Duunitori on Suomen suurin työnhakukone ja uudenaikainen rekrytointimedia. Duunitori kokoaa yhteen avoimet työpaikkailmoitukset ja ohjaa ne oman portaalinsa lisäksi sadoille ylläpitämilleen sosiaalisen median sivuille.

Duunitorin työelämäosio tarjoaa ajankohtaisia vinkkejä ja uutisia liittyen työnhakuun, työelämään ja rekrytointiin kaikille työelämästä kiinnostuneille.

Työnantajalle Duunitori on luotettu kumppani rekrytoinnissa, rekrytointimarkkinoinnissa sekä strategisessa työnantajakuvan kehittämisessä.

Toimi näin:

Hae suoraan avoimia työpaikkoja Duunitorin hakukoneen avulla haluamillasi kriteereillä. Voit määritellä niitä tarkemmin esimerkiksi työnimikkeen, alan, työpaikan sijainnin, työajan tai työsuhteen laadun perusteella.

Voit myös tallentaa oman Duunivahdin, joka lähettää sähköpostiisi ilmoitukset uusista työpaikoista haluamillasi kriteereillä.

Duunitorilta löydät myös erilaisia oppaita esimerkiksi työnhakuun.

Kenelle ja millä ehdoin:

Duunitori on maksuton työnhakupalvelu, joka toimii verkossa ja mobiililaitteilla. Se on avoin kaikille työnhakijoille, ja myös työnantajat pystyvät jättämään ilmaiseksi työpaikkailmoituksia. Duunitori tarjoaa työnantajille myös erilaisia rekrytointiin liittyviä palveluita.

Mitä palveluja voin saada?


Tutustu organisaation asiointikanaviin