suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.

Koronatietoa yrittäjälle

Suomen Yrittäjät on avannut Kaikki koronasta Avautuu uuteen ikkunaan.-sivuston avuksi yrittäjille. Sivusto on tietopaketti siitä, miten yrittäjän kannattaa toimia tässä poikkeuksellisessa tilanteessa, kun koronavirus on levinnyt Suomeen. Sivuja päivitetään säännöllisesti.

Lisäksi Yritys-Suomen Talousapu-neuvontapalvelusta saat apua ja neuvoja, jos yrityksesi taloudellinen tilanne huolettaa. Talousapu-neuvontapalveluun soittaminen on maksutonta.

Työ- ja elinkeinoministeriön sivulla on kysymyksiä ja vastauksia koronasta ja yritysrahoituksestaAvautuu uuteen ikkunaan.

Verohallinto on koostanut ohjeita muun muassa ennakkoverosta ja maksujärjestelystä Vero.fin koronatilanteen päivittyvään uutiseenAvautuu uuteen ikkunaan..

Työsuojeluhallinnon sivuilla on kysymyksiä ja vastauksia koronasta, työsuhteesta ja työturvallisuudestaAvautuu uuteen ikkunaan..

Yrittäjän työttömyysturvasta koronatilanteessa löydät lisätietoja Kelan Yrittäjä Kelan asiakkaana -sivultaAvautuu uuteen ikkunaan..

Euroopan komissio on koonnut verkkosivuilleen kysymyksiä ja vastauksia turvallisten lääkintätarvikkeiden tuotannon lisäämiseksiAvautuu uuteen ikkunaan. sekä tietoa tuotteiden vaatimustenmukaisuudestaAvautuu uuteen ikkunaan..