Suomi.fi uudistuu kesän 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Palvelut aiheittain / Kulttuuri ja viestintä / Viestintä

Viestintä asiasanalla digitaalitelevisio

Suomen joukkoviestinnän kenttä koostuu sähköisistä ja painetuista viestimistä. Julkisin rahoin tehtävää joukkoviestintää televisiossa, radiossa ja internetissä hoitaa Yleisradio (YLE), joka on valtion omistama osakeyhtiö.

Suomessa ilmestyy valtakunnallisia, maakunnallisia ja paikallisia sanomalehtiä sekä poliittisia sanoma- ja viikkolehtiä. Aikakauslehtiä on tuhansittain. Joukossa on yhtä lailla kaupallisia julkaisuja kuin esimerkiksi harrastustoimintaan liittyviä lehtiä ja järjestölehtiä. Verkkolehtiä julkaisevat mediayritykset, yhdistykset ja muut yhteenliittymät.

Media-alan itsesäätelyelin Julkisen sanan neuvosto (JSN) tulkitsee, ovatko tiedotusvälineet noudattaneet hyvää journalistista tapaa. Neuvostolle voi tehdä kantelun kuka tahansa, jonka mielestä mediassa on toimittu vastoin Journalistin ohjeita.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

 • Koko maa

 • Tv-ohjelmien vastaanotto ja jakelu  linkki
  Tietoa tv-ohjelmien jakelutekniikasta, vastaanottimista, digi-tv-neuvontaa ja teknistä tietoa. Ohje omakotitalouksille, jos tv-lähetysten vastaanotossa on ongelmia.
  Viestintävirasto
 • HDTV-opas  linkki
  Tietoa television teräväpiirtolähetyksistä, verkoista, laitteista ja kanavista.
  Useiden organisaatioiden tuottama
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.