Suomi.fi uudistuu vuoden 2017 aikana ja korvaa nykyisen Suomi.fin, Yrityssuomi.fi-palvelun ja viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Tutustu Suomi.fin kehitysversioon.
Icons / Utility / Close Created with Sketch.

Etusivu / Palvelut aiheittain / Kulttuuri ja viestintä / Kansalais- ja etujärjestöt / Yhdistystoiminta

Yhdistystoiminta asiasanalla rahankeräys

Yhdistykset voivat olla rekisteröityjä tai rekisteröimättömiä. Rekisteröidyn yhdistyksen voi perustaa vähintään kolme 15 vuotta täyttänyttä henkilöä. Perustajina voi olla myös oikeuskelpoisia yhteisöjä. Rekisteröidyt yhdistykset voivat esimerkiksi omistaa, tehdä sopimuksia ja hakea rahoitusta kunnilta, säätiöiltä ja rahastoilta. Patentti- ja rekisterihallitus ylläpitää yhdistysrekisteriä.

Näytä sisältö: Käytetyimmät ensin Aakkosjärjestyksessä

 • Koko maa

 • Tavara-arpajaislupahakemus  sähköinen asiointi
  Hakemus tavara-arpajaisten järjestämisestä yhden poliisilaitoksen alueella. Jos arpojen myyntialueeksi suunnitellaan esimerkiksi koko Suomen aluetta Ahvenanmaata lukuun ottamatta, tulee hakemus tehdä tulostettavaa lomaketta käyttäen ja lähettää Poliisi...
  Poliisi
 • Tavara-arpajaisten tilitys  sähköinen asiointi
  Tavara-arpajaisten tilitys. Tilitys on toimitettava viiden kuukauden kuluessa tavara-arpajaisluvan voimassaolon päättymisestä lupaviranomaiselle.
  Poliisi
 • Pienarpajaisten arvontapöytäkirja / tilitys  lomake
  Pienarpajaisten toimeenpanosta vastaavan henkilön tulee pitää tilitys nähtävänä kahden viikon ajan tilityksen valmistumisen jälkeen sekä säilyttää tilitys yhden vuoden ajan arpajaisten toimeenpanosta.
  Poliisi
Siirry Kansalaisneuvonta.fi-sivustolle.
Siirry Suomi.fin Työhuone-sivustolle - tietoja ja palveluja viranomaisille.
Siirry Yrityssuomi.fi-verkkopalveluun.