suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Institutet för hälsa och välfärd (THL)

Nätbokhandel

  • Tjänst
  • Hela Finland
  • Offentlig tjänst

En nätbokhandel öppen för alla där man kan köpa publikationer, såsom fack- och läroböcker, forskningsrapporter, rekommendationer och statistiska publikationer som THL har bekostat. Institutet för hälsa och välfärds nätbokhandel upprätthålls av Kirjavälitys Oy.

Näthandeln är trespråkig (finska, svenska, engelska). Tjänsten har de vanligaste egenskaperna för en nätbokhandel: produktbeskrivningar, produktkategorier, sökvillkor, varukorg, betalning samt leveransvillkor. I tjänsten beskrivs registerutdrag och beställningsvillkor i enlighet med personuppgiftslagen.

Gör så här

Näthandeln är öppen för alla på adressen https://kirjakauppa.thl.fi/SV/. Användningen förutsätter Microsoft Internet Explorer-webbläsare från version 7.0 uppåt eller Firefox-webbläsare från version 3.5 uppåt.

Noggrannare beställnings- och användningsanvisningar samt beställningsvillkor: http://kauppakv.fi/sis/cms/pages/page.jsp?title=extrapage2&tab=23

Produkter kan beställas även per telefon eller e-post:

Kundtjänst (vardagar kl. 9–12)

tfn 029 524 7190

e-post: asiakaspalvelu(at)thl.fi.

Näthandelns produkter kan också beställas som e-böcker på: https://www.ellibs.com/sv/books/publisher/0/terveyden-ja-hyvinvoinnin-laitos

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är till för alla som vill köpa publikationer av THL. På nätbokhandeln kan man köpa böcker utan att registrera sig som kund om betalningen sker i samband med inköpet. Att köpa med faktura är endast möjligt för företagskunder, såsom kommuner, och förutsätter att man registrerar sig som kund och har ett FO-nummer. En registrerad kund kan placera kommande produkter i den s.k. vakttjänsten och bläddra bland tidigare beställningar.

Tjänsten är avgiftsbelagd.

Nätbokhandelns produkter är avgiftsbelagda. Prisen anges produktspecifikt. Tjänsten får användas avgiftsfritt.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avInstitutet för hälsa och välfärd (THL)
Ansvarig för tjänstenInstitutet för hälsa och välfärd (THL)
Område Hela Finland
Tillgängliga språkfinska, svenska, engelska
Ansvarig för texten: Institutet för hälsa och välfärd (THL)
Uppdaterad: 29.1.2020