suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Borgå stad

Idrott och friluftsliv

  • Tjänst
  • Borgå
  • Offentlig tjänst

Borgå idrottstjänster ordnar året om olika motionsevenemang för stadsborna i olika åldrar och kondition.

Att delta i evenemangen är förmånligt och tjänsterna håller hög klass. Utbudet är stort och det finns aktiviteter för alla.

Idrottstjänsterna ordnar bland annat ledda motionsgrupper för deltagare i olika åldrar och kondition, mångsidigt program för eleverna under skolloven, simskolor. Dessutom ordnar vi utfärder till intressanta ställen, idrottsevenemang för skolelever och många andra aktiviteter som hör samman med motion och välbefinnande. Vi erbjuder rådgivning till personer som vill börja motionera då man fått en motionsremiss via hälsovården.

Mer information om bland annat ledda motionsgrupper, skolidrott, evenemang, läger, utfärder och kurser finns på idrottstjänsternas webbplats.

Gör så här

Till höstens och vårens grupper bör man anmäla sig skilt.

Anmälning sker via internet. Platserna fylls i anmälningsordning. Efter gruppresentationen anges det maximala deltagarantalet i gruppen.

Du kan anmäla dig så länge som anmälningslänkarna är öppna. Det lönar sig att på internetsidorna kolla upp ifall det finns lediga platser. Ifall någon avbokar sin anmälan syns det som en som en ledig plats som reserveras via internet.

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsbelagd.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avBorgå stad
Ansvarig för tjänstenBorgå stad
Område Borgå
Tillgängliga språkfinska, svenska
Ansvarig för texten: Borgå stad
Uppdaterad: 31.5.2022