suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Sibbo kommun

Företagens samarbetsnätverk

  • Tjänst
  • Sibbo
  • Offentlig tjänst

Vi erbjuder ditt företag stöd i att bygga upp underleverantörs- och samarbetsnätverk. Våra experter ger dig handledning och redskap för att skapa nätverk.

Vi känner till regionens näringsliv och befintliga nätverk – via oss får du kontakt med aktörerna i regionen. Vi ordnar också olika tillställningar för nätverkande.

Företagarens liv är ofta hektiskt och ibland även ensamt. Ett nätverk är särskilt för ensamföretagare en viktig resurs. Nätverket stöder företagaren och hjälper till att orka.

Med hjälp av ett nätverk kan du utveckla nya funktioner och tjänster samt skapa konkurrensfördelar. Dessutom kan samarbetet öka din trovärdighet i en potentiell kunds ögon och hjälper dig att lyckas bättre i konkurrensutsät ...

Gör så här

Sibbo kommun producerar företagstjänster i samarbete med Utvecklingscentret för Mellersta Nyland. Du kan bekanta dig med tjänsterna och evenemangen på utvecklingscentrets webbplats eller ta kontakt per telefon eller e-post. I Sibbo kommuns nyhetsbrev får du mer information om företagsevenemang.

Servicen tillhandahålls av

Sibbo kommun

Ansvarig för tjänsten

Sibbo kommun
Ansvarig för texten: Sibbo kommun
Uppdaterad: 1.2.2023