suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Vasaregionens Utveckling Ab VASEK

Företagens placering i regionen

  • Tjänst
  • 7 kommuner
  • Offentlig tjänst

Funderar du på ett bra läge för ditt företag? Vi erbjuder företag som är intresserade av ett område och de företag som verkar i regionen personlig service då det gäller företagets läge. Vi samlar uppgifter som behövs för att avgöra läget för ditt företag i enlighet med dina önskemål.

Tjänsten är personlig och helhetsbetonad och sträcker sig från sökning av lokaler och tomter till kartläggning av finansieringsmöjligheter och rekrytering av personal samt andra omständigheter som påverkar valet av placeringsorten.

Etableringstjänsterna erbjuder personliga tjänster i alla frågor som gäller etablering. Ett skräddarsytt etableringspaket för orten kartläggs och utarbetas för kunden enligt hans eller hennes önskemål. Etableringstjänsterna ger även stöd i praktiska angelägenheter vad gäller etableringsbeslutet.

Etableringstjänster för utländska företag: soft landing-tjänst, marknadsanalyser, lokalisering, rekrytering, registrering, juridiska frågor, tillståndsprocesser, kartläggning av affärspartner.

Gör så här

Kontakta oss.

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsfri.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avVasaregionens Utveckling Ab VASEK
Ansvarig för tjänstenVasaregionens Utveckling Ab VASEK
Område Vasaregionen (Korsholm, Korsnäs, Laihela, Malax, Storkyro, Vasa, Vörå)
Tillgängliga språkfinska, svenska, engelska
Ansvarig för texten: Vasaregionens Utveckling Ab VASEK
Uppdaterad: 31.5.2019