suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Sibbo kommun

Finansieringsrådgivning

  • Tjänst
  • Sibbo
  • Offentlig tjänst

Behöver du finansiering för investeringar i ditt företag, för att utveckla affärsverksamheten, internationalisering, ägarbyte eller för att anställa? Vi ger rådgivning om olika finansieringsalternativ och om de lämpar sig för behoven i din affärsverksamhet.

Vi erbjuder också personlig rådgivning för att bedöma finansieringsbehoven för ett nytt företag. Vår expert går igenom finansberäkningarna i affärsverksamhetsplanen tillsammans med dig och hjälper dig upprätta en preliminär finansieringsplan.

Ta kontakt i god tid innan projektet inleds. Ofta är det ett villkor för att få offentlig finansiering att projektet inte redan har inletts.

Sibbo kommun erbjuder finansieringsrådgivning till gamla och nya företagare i samarbete med Utvecklingscentret för Mellersta Nyland.

Företagets finansiering bör planeras så att företagets tillväxt och utveckling hålls under kontroll. En god planering är också här halva jobbet.

Vi hjälper dig att identifiera företagets hela finansiella behov och att reda ut olika finansieringsalternativ och -lösn ...

Gör så här

Du kan bekanta dig med tjänsterna på Utvecklingscentret för Mellersta Nylands webbplats.

Servicen tillhandahålls av

Sibbo kommun

Ansvarig för tjänsten

Sibbo kommun
Ansvarig för texten: Sibbo kommun
Uppdaterad: 9.2.2024