suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Finlands skogscentral

Experttjänster i skogsbranschen

  • Tjänst
  • Hela Finland
  • Offentlig tjänst

Hos Skogscentralen hittar du den bästa expertisen kring skogsdata, skogslagstiftning, skogsbioekonomi, skogs- och naturvård och skogsägande.

Skogscentralens experttjänster består av personliga experttjänster, utbildningar, infoprodukter och e-tjänster som har med skogsdata, skogslagstiftning, skogsbioekonomi, skogs- och naturvård och skogsägande att göra.

En företagare i skogsbranschen får till exempel personlig experthjälp för att utveckla sin företagsverksamhet, utbildningar skräddarsydda för de behov som företagets personal eller kunder har (till exempel kring skogslagstiftningen och dess förändringar), samt information kring skog, utnyttjandet av skog och skogsägande (till exempel statistik, tabeller och geografisk information).

Skogscentralens e-tjänst MinSkog.fi är en e-tjänst som förenar skogsägare och skogsbranschens serviceproducenter. Du kan bekanta dig med tjänsten på adressen www.minskog.fi.

Gör så här

Du kan ringa vår kundtjänst för att fråga mer om skogsbranschens experttjänster. Du kan också använda sökfunktionen på vår webbplats för att hitta kontaktuppgifter till experterna.

För vem och på vilka villkor

Skogscentralen erbjuder sina tjänster åt alla som är intresserade av skogsbranschen eller som har verksamhet i branschen.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avFinlands skogscentral
Ansvarig för tjänstenFinlands skogscentral
Område Hela Finland
Tillgängliga språksvenska, finska, engelska
Ansvarig för texten: Finlands skogscentral
Uppdaterad: 24.6.2020