suomi.fi
Gå direkt till innehållet.

Elektronisk tentamen

  • Tjänst
  • Hela Finland
  • Offentlig tjänst

I Tukes inlärningsmiljö eTentti kan du avlägga e-tentamen för följande driftsövervakare: farliga kemikalier, flytgas och naturgas. Du kan även avlägga e-tentamen för gruvsäkerhetsansvarig samt ansvarig föreståndare för handel med och upplagring av explosiva varor och ansvarig person för importör av fyrverkeripjäser och för arrangör av fyrverkerier. Tentamen köps i Tukes nätbutik, varpå du har tre ...

Gör så här

Gå till Tukes nätbutik för att köpa tentamina. Om du är en företagsrepresentant kan du köpa tentamenskoder för utdelning inom företaget. I samband med att du betalar identifierar du sig med stark autentisering och skapar ett användarkonto i inlärningsmiljön eTentti. Efter att du betalat kan du fortsätta direkt till inlärningsmiljön för att avlägga examen eller så kan du avlägga tentamen senare genom att identifiera dig med en stark autentisering i inlärningsmiljön. Du har tre månader på dig att avlägga tentamen eller använda tentamenskoden. Tentamina du köpt finns i inlärningsmiljön under Mina tentamen.

För vem och på vilka villkor

Tentamen måste köpas i nätbutiken. Det krävs en stark autentisering och att du skapar ett användarkonto i inlärningsmiljön eTentti.

Servicen tillhandahålls av

Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes)

Ansvarig för tjänsten

Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes)
Ansvarig för texten: Säkerhets- och kemikalieverket (Tukes)
Uppdaterad: 1.2.2024