suomi.fi
Gå direkt till innehållet.
Ansvarig organisation Finlands skogscentral

Anmälan om arbetsobjekt

  • Tjänst
  • Hela Finland
  • Offentlig tjänst

Med anmälan om arbetsobjekt kan skogsägaren hitta aktörer som kan utföra arbete i skogen och köpa virket. Skogsägare kan i MinSkog.fi välja de figurer där skogsvårdsarbete eller avverkning behöver utföras.

Anmälan om arbetsobjekt fylls i på förhand med de skogsdata som Skogscentralen har, men skogsägaren kan också komplettera den och ändra uppgifterna. Skogsägaren kan välja vilka aktörer som ser anmälan. De aktörer i skogsbranschen som använder MinSkog.fi kan söka anmälningar om skogsvårdsarbete och avverkningar till exempel utgående från kommun, avverkningssätt, virkesslag eller skogsvårdsarbete.

Skogsägare som inte använder MinSkog.fi kan anmäla arbetsobjekt på pappersblankett. Pappersblanketten levereras till Skogscentralens kontor som bilaga till ett e-postmeddelande eller per post.

Gör så här

Logga in i MinSkog.fi med dina nätbankskoder, med ett mobilcertifikat eller med ett chipförsett identitetskort. Gå sedan in på din skogsfastighets uppgifter för att göra anmälan. Välj de figurer som anmälan gäller och fyll i den information som fattas.

Ett annat alternativ är att ladda ner en pappersblankett från Skogscentralens webbsida: https://www.metsakeskus.fi/sv/e-tjansten-och-blanketter. Blanketten kan skickas till Skogscentralens kontor per post eller e-post.

För vem och på vilka villkor

Tjänsten är avgiftsfri.

Basuppgifter

Servicen tillhandahålls avFinlands skogscentral
Ansvarig för tjänstenFinlands skogscentral
Område Hela Finland
Tillgängliga språkfinska, svenska
Ansvarig för texten: Finlands skogscentral
Uppdaterad: 24.6.2020