suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Yritysten kehittämispalvelut: Analyysi

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan tai kehität liiketoimintaosaamistasi huippukouluttajien kanssa kohtuullisin kustannuksin.

Analyysissa kartoitetaan kokonaisvaltaisesti yrityksesi liiketoiminnan nykytila ja kirkastetaan sen kilpailuedut yhdessä asiantuntijan kanssa. Saat yrityksellesi konkreettisen kehittämissuunnitelman, jossa määritellään tavoitteet, kehittämiskohteet ja tarvittavat toimenpiteet 2–3 vuodeksi eteenpäin. Analyysin jälkeen yrityksesi voi hyödyntää ELY-keskuksen Konsultointi-palveluita tai muita yrityspalveluita.

Analyysin kesto on 1–2 päivää.

Toimi näin

ELY-keskus myöntää Analyysin hakemuksen perusteella.

Ole yhteydessä ELY-keskuksen yhteyshenkilöön ennen hakuprosessin aloittamista. Tutustu palveluntarjoajiin ja heidän asiantuntijoihinsa. Voit valita palveluntarjoajista yrityksesi tarpeisiin sopivan asiantuntijan itse tai yhdessä ELY-keskuksen yhteyshenkilön kanssa.

Hae palvelua sähköisesti.

Palveluntarjoaja laskuttaa yrityksen maksuosuuden yritykseltä palvelun toteuttamisen jälkeen.

Yleisneuvontaa Analyysi-palvelusta sekä siihen liittyvää sähköisen asioinnin neuvontaa tarjoaa Yritys-Suomi-puhelinpalvelu.

Kenelle ja millä ehdoin

ELY-keskuksen palvelu on tarkoitettu toimintansa vakiinnuttaneille pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Yritys voi olla esimerkiksi hakemassa kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti, tehostamassa toimintaansa tai suunnittelemassa omistajanvaihdosta.

Analyysi-palvelua ei voi hakea, jos

  • yritys on suuri yritys.
  • yrittäjyys on sivutoimista. Pääsääntöisesti edellytetään, että yritystoiminta työllistää vähintään yrittäjän tai yhden työntekijän.
  • yritystoiminta ei ole vakiintunut. Pääsääntöisesti edellytetään, että yrityksellä on takana yksi tilikausi.
  • yrityksellä ei ole edellytyksiä kannattavaan toimintaan, yrityksellä on maksamatonta verovelkaa tai maksuhäiriöitä.
  • yritykselle tai konsernille on viimeisen kolmen verovuoden aikana myönnetty de minimis -tukea 200 000 euroa tai raja ylittyisi palvelua myönnettäessä.
  • yritys on ahvenanmaalainen yritys.

Analyysin hinta yritykselle 260 € + alv /pv.

Palvelu on maksullinen.

Analyysin hinta yritykselle 260 € + alv /pv.

Perustiedot

Muut vastuuorganisaatiotVarsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kainuun elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Uudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Etelä-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Karjalan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjois-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Hämeen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Satakunnan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Lapin elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus, Kaakkois-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Palvelusta vastaaElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 10.12.2021