suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Yrityksen terveyttäminen ja muutostilanteet

  • Palvelu
  • Keuruu
  • Julkinen palvelu

Tuemme yritystäsi haastavissa muutostilanteissa ja talousvaikeuksissa. Mitä aiemmin korjaaviin toimenpiteisiin ryhdytään, sitä paremmat mahdollisuudet ja enemmän aikaa yritykselläsi on ratkaista talousongelmansa.

Autamme yritystäsi tilanteen kartoittamisessa sekä rahoituksen tai vakauttamistuen etsimisessä. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin. Tavoitteenamme on löytää oikeat keinot ja tukimuodot yrityksesi kannattavuuden ja kasvun tukemiseen.

Autamme yritystäsi tilanteen kartoittamisessa sekä rahoituksen tai vakauttamistuen etsimisessä. Tarvittaessa ohjaamme yrityksesi muihin asiantuntijapalveluihin esim. yrityskummit. Saat henkilökohtaista ja luottamuksellista neuvontaa haastavissakin tilanteissa. Konsultoimme liiketoimintasuunnitelmaasi, autamme kehittämissuunnitelmien, rahoitus- ja muiden hakemusten sekä niiden liitteiden laatimises ...

Toimi näin

Ota yhteyttä yritysneuvojaan tai täytä kotisivuilla oleva tapaamisajan varauslomake ja sovitaan tapaaminen Keulinkin toimistolle tai yritykseesi.

Palvelun toteuttaa

Kehittämisyhtiö Keulink Oy

Palvelusta vastaa

Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Tekstistä vastaa: Kehittämisyhtiö Keulink Oy
Päivitetty: 7.12.2022