suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karkkilan kaupunki

Yrittäminen ja elinkeinopalvelut

  • Palvelu
  • Karkkila
  • Julkinen palvelu

Karkkilan kaupungin elinkeinojen ja yritystoiminnan kehittäminen kuuluvat kaupunginhallituksen vastuualueeseen. Toimialueeseen kuuluvat elinkeino- ja yrityspalvelut, maahanmuuttopalvelut sekä työllisyyspalvelut.

Elinkeinopalvelut auttavat sekä toimivia yrityksiä että uuden yrityksen perustamista harkitsevia yritystoiminnan suunnittelussa. Etsimme yhdessä yrittäjän kanssa ratkaisuja yritystontin tai toimitilojen hankintaan, rahoitukseen, osaavan työvoiman hankintaan, henkilöstö- ja rekrytointikoulutuksiin, markkinointinäkyvyyteen sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä alueellisten asiantuntijaorganisaatioiden, kuten Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuken sekä TE-toimiston ja alueemme oppilaitosten kanssa. Elinkeinopalveluiden toimialueeseen kuuluvat myös joukkoliikenneasiat, kaupunkitapahtumat, matkailun kehittäminen sekä kaupunkimarkkinointi.

Karkkilan kaupunki panostaa voimakkaasti työllisyydenhoitoon. Sen keskeisenä tavoitteena on varmistaa osaavan ja koulutetun työvoiman saatavuus alueen yrityksissä. Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.

Karkkilan kaupungin tarjoamat toimivien yritysten sekä uuden yrityksen perustamista suunnittelevien kehittämis- ja neuvontapalvelut tuottaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke. Keuken yritysneuvojat ottavat asiakkaitaan vastaan ajanvarauksella myös Karkkilan kaupungintalolla yritysneuvojan toimipisteessä. Keuken yritysneuvontapalvelut ovat karkkilalaisille yrityksille ja Karkkilaan yrityksen perustamista suunnitteleville maksuttomat. Lisätietoja yrityspalveluista saa kaupungin elinkeinopalveluista ja Keukelta.

Yritysten ja yhdistysten investointi- ja kehittämistukien rahoitusta koordinoi Karkkilan ja Länsi-Uudenmaan alueella Uudenmaan maaseutualueiden leadertoimija - Ykkösakseli ry. Yli 100.000 euron investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitusta haetaan suoraan Uudenmaan ELY-keskukselta.

Toimi näin

Yrityspalvelu-, toimitila- ja muissa elinkeinoasioissa ota yhteyttä Karkkilan kaupungin elinkeinosihteeriin.

Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.

Maahanmuuttopalveluista vastaa Karkkilan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Palvelussa on käytössä palveluseteli.

Karkkilan sarjakortti, joukkoliikenteen palveluseteli.

Karkkilan kaupunki tukee karkkilalaista säännöllisessä linja-autoliikenteessä matkustavaa Karkkilan sarjalipun palvelusetelituotteella.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKarkkilan kaupunki
Palvelusta vastaaKarkkilan kaupunki
Alue Karkkila
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Karkkilan kaupunki
Päivitetty: 12.11.2020