suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karkkilan kaupunki

Yrittäminen ja elinkeinopalvelut

  • Palvelu
  • Karkkila
  • Julkinen palvelu

Karkkilan kaupungin elinkeino- ja yritystoiminnan kehittäminen kuuluvat kaupungin elinvoimatoimialan vastuualueeseen. Elinvoimatoimialan alaisuuteen kuuluvat elinkeinopalvelut, maahanmuuttopalvelut sekä työllisyyspalvelut.

Elinkeinopalveluiden tehtävänä on auttaa sekä toimivaa yritystä että uuden yrityksen perustamista suunnittelevaa erilaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, kuten tontti- ja toimitilojen hankintaan sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimimme yhteistyössä alueellisten asiantuntijaorganisaatioiden, kuten Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuken sekä TE-toimiston ja alueemme oppilaitosten kanssa. Elinkeinopalveluiden toimintaan kuuluvat myös joukkoliikenneasiat sekä kaupunkimarkkinointi.

Karkkilan kaupunki panostaa voimakkaasti työllisyydenhoitoon. Sen keskeisenä tavoitteena on varmistaa osaavan ja koulutetun työvoiman saatavuus alueen yrityksissä. Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.

Karkkilan kaupungin tarjoamat toimivien yritysten sekä uuden yrityksen perustamista suunnittelevien kehittämis- ja neuvontapalvelut tuottaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy Keuke. Keuken yritysneuvojat ottavat asiakkaitaan vastaan ajanvarauksella myös Karkkilan kaupungintalolla yritysneuvojan toimipisteessä. Keuken yritysneuvontapalvelut ovat karkkilalaisille yrityksille ja Karkkilaan yrityksen perustamista suunnitteleville maksuttomat. Lisätietoja yrityspalveluista saa kaupungin elinkeinopalveluista.

Yritysten ja yhdistysten investointi- ja kehittämistukien rahoitusta koordinoi Karkkilan ja Länsi-Uudenmaan alueella Uudenmaan maaseutualueiden leadertoimija - Ykkösakseli ry. Yli 100.000 euron investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitusta haetaan suoraan Uudenmaan ELY-keskukselta.

Toimi näin

Yrityspalvelu-, toimitila- ja elinkeinoasioissa ota yhteyttä Karkkilan kaupungin elinkeinosihteeriin.

Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.

Maahanmuuttopalveluista vastaa Karkkilan kaupungin maahanmuuttokoordinaattori.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Palvelussa on käytössä palveluseteli.

Karkkilan sarjakortti, joukkoliikenteen palveluseteli.

Karkkilan kaupunki tukee karkkilalaista säännöllisessä linja-autoliikenteessä matkustavaa Karkkilan sarjalipun palvelusetelituotteella.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKarkkilan kaupunki
Palvelusta vastaaKarkkilan kaupunki
Alue Karkkila
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Karkkilan kaupunki
Päivitetty: 13.11.2019