suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karkkilan kaupunki

Yrittäminen ja elinkeinopalvelut

  • Palvelu
  • Karkkila
  • Julkinen palvelu

Alue

Karkkila
Palvelun kielet suomi, englanti

Karkkilan kaupungin elinkeinopalveluiden tehtävänä on auttaa erilaisissa yritystoimintaan liittyvissä kysymyksissä, kuten tontti- ja toimitilojen hankintaan sekä yritystoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. Toimimme myös yhteistyössä alueellisten asiantuntijaorganisaatioiden, kuten Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Keuken sekä TE-toimiston ja alueemme oppilaisten kanssa. Elinkeinopalveluiden toimintaan kuuluvat myös joukkoliikenneasiat sekä markkinointiyhteistyö.

Karkkilan kaupunki panostaa myös voimakkaasti työllisyydenhoitoon. Sen keskeisenä tavoitteena on varmistaa osaavan ja koulutetun työvoiman saatavuus alueen yrityksissä. Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.

Karkkilan kaupungin tarjoamat toimivien yritysten sekä uuden yrityksen perustamista suunnittelevien kehittämis- ja neuvontapalvelut tuottaa Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Keuke. Keuken yrityneuvojat ottavat asiakkaitaan vastaan ajanvarauksella myös Karkkilan kaupungintalolla yritysneuvojan toimipisteessä. Keuken yritysneuvontapalvelut ovat karkkilalaiaisille yrityksille ja Karkkilaan yrityksen perustamista suunnitteleville maksuttomat.

Yritysten ja yhdistysten investointi- ja kehittämistukien rahoitusta koordinoi Karkkilan ja Länsi-Uudenmaan alueella Uudenmaan maaseutualueiden Leadertoimija - Ykkösakseli ry. Yli 100.000 euron investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitusta haetaan suoraan Uudenmaan ELY-keskukselta.


Toimi näin

Yrityspalvelu- ja elinkeinasioissa ota yhteyttä Karkkilan kaupungin elinkeinosihteeriin.

Työllisyysasioista vastaa Karkkilan kaupungin työllisyyskoordinaattori.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Palvelun toteuttaa: 
Karkkilan kaupunki
Elinkeino-, yritys- ja työllisyyspalveluja tuotetaan yhteistyössä Keski-Uudenmaan Kehittämiskeskus Oy, Keuken sekä muiden sidosryhmien kanssa. (ostopalvelu tai muu sopimussuhde)