suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Taivalkosken kunta

Yleinen edunvalvonta

  • Palvelu
  • Taivalkoski
  • Julkinen palvelu

Edunvalvoja tulee määrättäväksi, jos henkilöltä puuttuu kyky huolehtia itseään tai omaisuuttaan koskevista asioista ja hänen taloudellinen asemansa, toimeentulonsa tai muut tärkeät edut vaarantuvat.

Edunvalvojan tehtävänä on pitää huolta ja vastata päämiehensä omaisuudesta sekä pitää kirjaa edunvalvontatehtävistään ja tehdä holhouslaissa tarkoitettu tili tehtävien hoidosta maistraatille.

Yleinen ...

Toimi näin

Ota yhteyttä puhelimitse yleiseen edunvalvojaan soittoaikana. Taivalkoskella yleinen edunvalvoja on tavattavissa Taivalkosken terveyskeskuksessa joka kuukauden toinen tiistai klo 12.00 - 14.00. Vastaanottohuone voi vaihdella, mutta useimmiten se on neuvolan puolella.

Asiakaspalvelu paikanpäällä voi olla tilapäisesti suljettuna koronatilanteen takia. Tällöin saat yleisen edunvalvojan parhaiten kiinni puhelimitse.

Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa palveluaikojen ulkopuolella, niin otathan yhteyttä hoitajaasi tai ohjaajaasi ja pyydät häntä olemaan edunvalvojaan yhteydessä, mikäli ette saa ongelmaa ratkaistua keskenänne.

Palvelun toteuttaa

Valtion oikeusapu- ja edunvalvontapiirit

Muut vastuuorganisaatiot

Valtion oikeusapu- ja edunvalvontapiirit

Palvelusta vastaa

Taivalkosken kunta
Tekstistä vastaa: Taivalkosken kunta
Päivitetty: 4.5.2022