suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Juuan kunta

Yhteispalvelupiste Juuka

  • Palvelu
  • Juuka
  • Julkinen palvelu

Juuan kunnantalolla ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevassa asiointipisteessä saat neuvontaa ja opastusta Juuan kunnasta ja kunnan tarjoamista palveluista sekä Kelan ja Maistraatin yhteispalvelupisteen avustavaa asiakaspalvelua. Neuvonnasta saat kunnan lomakkeita ja hakemuksia ja voit myös palauttaa kuntaan osoitetut asiakirjat. Voit myös varata kunnan kokoustiloja sekä ostaa kulkutunnisteita liikuntatiloihin, osoitekarttoja sekä Juuan kunnan historiateoksia.

Kelan avustava asiakaspalvelu tarkoittaa, että saat asiointipisteessä muun muassa Kelan lomakkeita ja apua niiden täyttämiseen, yleistä neuvontaa ja tukea Kelan verkkopalvelun käyttöön. Voit myös palauttaa Kelan hakemukset ja liitteet asiointipisteeseen, josta ne postitetaan eteenpäin. Kelan asiakirjojen tulostus ja kopiointi on maksutonta.

Kunnanvirastolla on yksi asiakaspääte, jolla on mahdollista asioida sähköisesti sekä tulostin. Asiakaspäätteellä voit myös tutustua Kelan sähköisiin palveluihin ja käyttää niitä itsenäisesti tai palveluneuvojan opastuksella.

Yhteispalvelupiste on avoinna arkisin klo 9 - 11 sekä 12 - 15.

Yhteispalvelupisteessä työskentelevät palveluneuvojat hoitavat lähinnä asioiden vireillepanoon ja neuvontaan liittyviä asiakaspalvelutehtäviä.

Juuan kunnan palveluita yhteispalvelupisteessä:

- neuvonta, asiakaspalvelu

- Juuan kunnalle osoitettujen laskujen maksaminen

- lomakkeet, esitteet, kartat

- asiakirjojen ja kirjeiden vastaanottaminen ja luovuttaminen

- kokoustilojen varaukset

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJuuan kunta
Palvelusta vastaaJuuan kunta
Alue Juuka
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Juuan kunta
Päivitetty: 24.5.2022