suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Polvijärven kunta

Yhdistysten ja seurojen avustukset

  • Palvelu
  • Polvijärvi
  • Julkinen palvelu

Sivistyslautakunta päättää vuosittain vahvistetun käyttösuunnitelman puitteissa kulttuuri-, liikunta-, nuoriso-, erityisryhmien/-järjestöjen sekä kylätoimikunnan/kyläyhdistyksen toimintaan myönnettävistä avustuksista. Avustukset julistetaan haettavaksi maaliskuussa.

Avustukset urheiluseuroille myönnetään yleisavustuksena ja liikuntaa harrastaville yhteisöille yleisavustuksena tai kohdeavustuksena.

Kylätoimikuntien avustus myönnetään käytettäväksi kylätoimikunnan harkinnan mukaan siten, että avustuksesta vähintään puolet käytetään liikunnallisiin tarkoituksiin.

Sivistyslautakunta myöntää avustukset harkintansa mukaan huomioiden mm. toiminnan määrän, laadun ja tarpeellisuuden kuntalaisten kannalta.

Avustusten maksamisessa ja tilityksissä noudatetaan kunnassa voimassa olevia sääntöjä ja ohjeita.

Jos avustuksen saaja on antanut virheellisiä tietoja tai on muuten johtanut harhaan avustusta koskevissa asioissa, tai ei ole toimittanut vaadittua tilitystä, voidaan myönnetty avustus jättää maksamatta tai määrätä takaisin maksettavaksi.

Toimi näin

Avustuksen hakijan/urheiluseuran/kylätoimikunnan on haettava avustusta erillisellä avustushakemuksella sekä toimitettava hakemuksen yhteydessä vaaditut liitetiedostot.

Tulevan toimintakauden avustushakemukset liitetiedostoineen on toimitettava koulutoimistolle maaliskuun loppuun mennessä.

Lisätietoja, ohjeistusta, avustushakemus ja tilityslomake löytyvät Polvijärven kunnan nettisivuilta (www.polvijarvi.fi/avustukset)

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPolvijärven kunta
Palvelusta vastaaPolvijärven kunta
Alue Polvijärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Polvijärven kunta
Päivitetty: 1.11.2019