suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siilinjärven kunta

Vuodeosasto

  • Palvelu
  • Siilinjärvi
  • Julkinen palvelu

Siilinjärven vuodeosasto tarjoaa perusterveydenhuollon sairaalahoitoa. Potilaat tulevat osastolle lääkärin lähetteellä erikoissairaanhoidosta, terveyskeskuksen akuuttivastaanotolta ja lääkärien vastaanotoilta.

Osaston toimintaperiaatteena on omatoimisuutta tukeva ja kuntoutumista edistävä hoito. Potilaat pyritään kotiuttamaan heti sairaalahoidon tarpeen päätyttyä.

Toimi näin

Vierailuaika osastollamme on 12.00.-19.00. Muina aikoina tapahtuvista vierailuista sovitaan erikseen hoitohenkilökunnan kanssa esimerkiksi soittamalla tiimin numeroon. Vierailijoiden on hyvä huomioida toisten huoneessa olevien potilaiden tilanne, hoidot ja levon tarve. Pyydämme myös huomioimaan sen, että osastolle ei voi tuoda tuoksuvia kukkia.

Saattohoitoon osallistuva omainen voi olla potilaan luona vapaasti ja hänelle voidaan järjestää myös yöpyminen.

Ulko-ovet suljetaan klo 18.00, jonka jälkeen sisään pääsee soittamalla vuodeosaston ovikelloa.

Toivomme, että potilaan omaiset sopivat keskenään, kuka tiedustelee vointia ja välittää tiedon muille. Omaiset ja läheiset voivat osallistua hoitoon ja hoitoneuvotteluihin potilaan suostumuksella.

Potilaan voinnin tiedustelut pyydämme tekemään potilaalta itseltään tai klo 12 jälkeen suoraan tiimeistä; Tiimi 1 (huoneet 1-8) puh. 017 402 389 ja Tiimi 2 (huoneet 9-17) puh. 017 402 387.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiilinjärven kunta
Palvelusta vastaaSiilinjärven kunta
Alue Siilinjärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Siilinjärven kunta
Päivitetty: 10.11.2021