suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Virtu-palvelupiste

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Virtu-palvelupisteellä voit käyttää kuvapuhelinpalveluita, internetissä olevia palveluita, tulostaa, kopioida ja skannata asiakirjoja sekä maksaa laskuja viivakoodinlukijalla. Voit esimerkiksi lukea sähköpostia, tehdä sähköisiä hakemuksia tai ottaa etäyhteyden asiantuntijaan.

Virtu-piste sijaitsee erillisessä kokoushuoneessa Posion kirjastossa. Se on käytettävissä ilman ajanvarausta tilan ollessa ...

Toimi näin

Virtu-pisteen voit halutessasi varata käyttöösi sähköisen ajanvarauskalenterin kautta. Löydät linkin Verkkoasiointi-kanavasta. Voit tehdä varauksen myös soittamalla Posion kirjastoon. Virtu-pistettä voit käyttää kirjaston aukioloaikoina. Omatoimiaikana pääset kirjastoon kirjastokortilla ja pin-koodilla.

Jos haluat digitoida vanhoja valokuvia tai diakuvia, VHS-kasetteja tai C-kasetteja, ota yhteyttä kirjastoon. Kirjaston henkilökunta neuvoo sinua laitteiden käytössä.

Kenelle ja millä ehdoin

Virtu-piste on tarkoitettu kaikille kuntalaisille. Asioidessasi omatoimiaikana tarvitset kirjastokortin ja siihen liitetyn pin-koodin.

Palvelun toteuttaa

Posion kunta

Muut vastuuorganisaatiot

Lapin työ- ja elinkeinotoimisto

Palvelusta vastaa

Posion kunta
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 5.1.2021