suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä

Veteraanipalvelut

  • Palvelu
  • 3 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Palvelut on tarkoitettu rintamasotilastunnuksen, rintamapalvelutunnuksen tai rintamatunnuksen omaaville rintamaveteraaneille.

Maksuttomia rintamaveteraanien palveluita voi saada vuosien 1939-1945 sotiin osallistunut rintamasotilastunnuksen, rintamapalvelutunnuksen tai rintamatunnuksen omaava rintamaveteraani sekä sota-arkiston (laki 1039/97) todistuksella sotatoimiin osallistunut henkilö.

Palvelut myönnetään tarvelähtöisesti. Veteraaneilla on oikeus saada kaikkia muitakin ikääntyvälle väestölle suunnattuja palveluita.

Veteraanipalveluihin liittyvissä asioissa yhteydenotot veteraaniasiamieheen.

Toimi näin

Lisätietoja saa puhelimitse veteraaniasiamieheltä 044 439 3754 tai NettiRassin kautta.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuttomia rintamaveteraanien palveluita voi saada vuosien 1939-1945 sotiin osallistunut rintamasotilastunnuksen, rintamapalvelutunnuksen tai rintamatunnuksen omaava rintamaveteraani sekä sota-arkiston (laki 1039/97) todistuksella sotatoimiin osallistunut henkilö. Etuudet myönnetään tarvelähtöisesti palvelun saamisen kriteerien perusteella. Rintamaveteraaneilla on oikeus saada kaikkia muitakin ikääntyvälle väestölle suunnattuja palveluita palvelujen saamisen kriteerien ja asiakasmaksujen mukaisesti.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Palvelusta vastaaRaahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Alue Pyhäjoki, Raahe, Siikajoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä
Päivitetty: 15.1.2021