suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Ilomantsin kunta

Vesiliikuntapaikat

  • Palvelu
  • Ilomantsi
  • Julkinen palvelu

Vesiliikuntapaikkoja Ilomantsissa ovat Ilomantsin uimahalli, Tervaruukin ja kirkkokylän uimaranta.

Ilomantsin järven rannalla sijaitseva Ilomantsin uimahalli tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet uimataidon ylläpitoon sekä vesiliikunnan ja kuntouttavan toiminnan harjoittamiseen. Uimahallissa on yleisöuintien lisäksi ohjaustoimintaa lapsille, työikäisille, senioreille ja erityisryhmille sekä erilaisia vesiliikuntatapahtumia eri vuodenaikoina.

Ilomantsin uimahallin allastiloja on mahdollista vuokrata kuntoutus, ryhmäliikunta ja tapahtumakäyttöön.

Uimahallissamme työskentelevät koulutetut uimavalvojat ja – opettajat ja vesiturvallisuusvalmiutta ylläpidetään vuosittain järjestettävän Trimmi-koulutuksen ja oman sisäisen koulutuksen avulla. Edellytämme kaikilta ulkopuolisilta allastiloja vuokraavilta toimijoilta vastuuhenkilöiden osallistumista vuosittaiseen Trimmi-koulutukseen sekä perehtymistä uimahallin turvallisuusasiakirjaan sekä muihin ohjeisiini.

Kesäisin kesäuimakouluja tarjotaan kahdella uimarannalla, joista toinen palvelee myös sivukylällä asuvia lapsiperheitä. Ilomantsin kunnan liikuntatoimi vastaa kunnan ylläpitämien uimapaikkojen siisteydestä ja tarkastaa uimarantojen turvallisuuden ja turvallisuusvarusteet ennen uimakauden alkua yhteistyössä terveystarkastajan kanssa, joka vastaa vesinäytteiden ottamisesta.

Toimi näin

Uimahallin kassa ja kahvio Ilonpisara palvelee uimahallin aukioloaikoina, josta on mahdollista ostaa uimalippuja, kausi- ja lahjakortteja.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kts. liite verkkosivu

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIlomantsin kunta
Palvelusta vastaaIlomantsin kunta
Alue Ilomantsi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Ilomantsin kunta
Päivitetty: 3.2.2022