suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Oulun Vesi liikelaitos

Vesilaskutuspalvelu

  • Palvelu
  • Oulu
  • Julkinen palvelu

Saat tietoa vedenkulutuksestasi ja voit ilmoittaa vesimittarilukeman tai laskutustietojen muutokset Oulun Vedelle.

Saat vesilaskun Oulun Vedeltä neljä kertaa vuodessa. Näistä kolme laskutuskertaa perustuu vedenkulutuksen vuosiarvioon. Neljäs lasku on kiinteistösi vesimittarin lukemaan perustuva tasauslasku. Ennen tasauslaskua saat vesimittarin lukukortin. Kerros- ja rivitaloissa huoneistokohtaisen vedenkulutuksen laskuttamisen hoitaa kiinteistön isännöitsijä.

Toimi näin

Jos sinulla on sopimus Oulun Veden kanssa, voit seurata vesimittarisi lukema- ja käyttötietoja sekä syöttää kulutuslukemasi sähköisessä Online-palvelussa. Palveluun tallennetaan vain täydet kuutiot. Muista myös lopuksi hyväksyä vesimittarin lukema.

Uusien liittyjien kulutus on aluksi arvio. Jos laskussa oleva arvio poikkeaa huomattavasti todellisesta kulutuksesta, sinun kannattaa ilmoittaa mittarin vesimittarin lukema vesilaskutukseen. Lukema huomioidaan seuraavassa laskutuserässä tasauslaskuna.

Ilmoita vesilaskutukseen, jos laskutustietosi, kuten osoite ja muutokset vedenkulutuksessasi muuttuvat.

Monetra Oy hoitaa vesilaskutuksen maksuvalvonnan. Jos sinulla on vesilaskuun liittyviä asioita, kuten tarve eräpäivän siirtoon tai palautuksia varten tarvittavien tilinumeroiden ilmoittaminen, ota yhteyttä suoraan Monetra Oy:hyn.

Kenelle ja millä ehdoin

Online-palvelun käyttö edellyttää, että sinulla on sopimus Oulun Veden kanssa. Löydät Online- palveluun tarvittavat tunnisteet aiemmasta vesilaskusta tai vesimittarin lukukortista.

Palvelu on maksullinen.

Puhtaan veden hintaan vaikuttavat vedenoton, veden käsittelyn ja jakeluverkoston kustannukset. Jäteveden hinta muodostuu viemäriverkoston ja jäteveden käsittelyn kustannuksista.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaOulun Vesi liikelaitos
Muut vastuuorganisaatiotOulun kaupunki
Palvelusta vastaaOulun Vesi liikelaitos
Alue Oulu
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Oulun Vesi liikelaitos
Päivitetty: 11.2.2020