suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Surunauha ry

Vertaistukiryhmät

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Vertaistukiryhmissä voit puhua luottamuksellisesti läheisesi itsemurhasta ja siihen liittyvistä ajatuksista saman kokeneiden kesken.

Surunauhalla on sekä suljettuja että avoimia vertaistukiryhmiä itsemurhan tehneiden läheisille. Avoimiin ryhmiin voi osallistua vain yhden kerran tai osallistua kaikille kerroille esimerkiksi koko syksyn tai kevään. Suljettuihin ryhmiin ilmoittaudutaan etukäteen, j ...

Toimi näin

Tarkista ajankohtainen ryhmätilanne ja ryhmäkohtaiset osallistumisohjeet eri kaupunkien ryhmistä Surunauhan verkkosivuilta. Voit myös olla yhteydessä Surunauhan toimistolle puhelimitse tai sähköpostitse.

Ilmoitustilaus-verkkolomakkeella voit jättää yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä, kun lähialueellasi järjestetään uusia ryhmiä tai tilaisuuksia.

Kenelle ja millä ehdoin

Vertaistukiryhmät on tarkoitettu itsemurhan tehneiden läheisille. Voit osallistua ryhmään riippumatta siitä, kuinka kauan menetyksestäsi on kulunut tai kenet olet menettänyt. Läheinen voi olla esimerkiksi lapsesi, siskosi tai veljesi, puolisosi, vanhempasi, ystäväsi, työkaverisi tai joku muu sinulle tärkeä ihminen. Osa suljetuista vertaistukiryhmistä on rajattu esimerkiksi lapsen menettäneille.

Palvelun toteuttaa

Surunauha ry

Palvelusta vastaa

Surunauha ry
Tekstistä vastaa: Surunauha ry
Päivitetty: 3.1.2023