suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry

Vertaistukea lapsen kuoleman kokeneille perheille

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

KÄPY ry tarjoaa valtakunnallista vertaistukea lapsen kuoleman kokeneille perheille. Vertaistukea on saatavilla ensisijaisesti vanhemmille ja perheille, joiden lapsi on kuollut raskauden myöhäisessä vaiheessa, vauvana, lapsuudessa, nuorena tai nuorena aikuisena. Järjestämme vertaistukiryhmiä, perheviikonloppuja ja vertaistapaamisia sekä välitämme tukihenkilöitä. Isovanhemmille ja perheen sureville sisaruksille on myös tarjolla vertaistukea. Vertaistukiryhmien ohjaajat ja tukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia, itsekin lapsensa menettäneitä vanhempia.

Yhdistyksen kotisivuilta lapsensa menettäneet voivat tilata itselleen maksutta suomen- ja ruotsinkielistä tukikirjallisuutta.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse, sähköpostitse tai verkkosivujen kautta.

Toimi näin

Voit ottaa meihin yhteyttä puhelimitse soittamalla tukipuhelimeen tai lähettämällä sähköpostia. Verkkosivuiltamme löytyy myös yhteydenottopyyntölomake.

Kenelle ja millä ehdoin

Toimintaan osallistuminen ja vertaistuen saaminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Palvelu on maksuton.

Toiminta on pääasiassa maksutonta. Vertaistukiryhmissä voi käydä maksutta. Myös tukikirjallisuutta lähetämme sureville perheille maksutta. Joistakin vertaistukitapahtumista peritään pieni omavastuumaksu.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKÄPY - Lapsikuolemaperheet ry
Palvelusta vastaaKÄPY - Lapsikuolemaperheet ry
Alue Koko Suomi (ei Ahvenanmaa)
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: KÄPY - Lapsikuolemaperheet ry
Päivitetty: 16.1.2020