suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mänttä-Vilppulan kaupunki

Velvoitetyöllistäminen

  • Palvelu
  • Mänttä-Vilppula
  • Julkinen palvelu

Työttömälle työnhakijalle turvataan mahdollisuus työllistymistä edistävään kuntoutukseen tai työvoimakoulutukseen, jos hänen oikeutensa palkansaajan työttömyyspäivärahaan päättyy enimmäisajan johdosta hänen täytettyään 57 vuotta, mutta ennen kuin hän täyttää 60 vuotta. Työllisyyden edistämisen kuntakokeilun aikana peruspäivärahaa saavan työttömän palvelusta vastaa Mänttä-Vilppulan kaupunki. Kokeil ...

Toimi näin

Työ- ja elinkeinotoimisto ja Mänttä-Vilppulan kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut ohjaavat omat asiakkaansa palveluun.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun piiriin kuuluvat ainoastaan laissa tarkoitetut työttömät työnhakijat, joilla oikeus työttömyyspäivärahaan tai ansiosidonnaiseen päivärahaan päättyy enimmäisajan johdosta hänen täytettyään 57 vuotta. TE-toimisto tai Mänttä-Vilppulan työllisyys- ja kasvupalvelut kysyvät työllistämisvelvoitteen piiriin kuuluvalta henkilöltä, onko hän halukas käyttämään oikeutensa velvoitetyöhön. Kaupungin tarjoaman työn vastaanottaminen on vapaaehtoista. Jos asiakas on antanut suostumuksensa velvoitetyöhön ja työpaikasta on jo ehditty sopia, voi kieltäytymisestä seurata sanktioita.

Palvelun toteuttaa

Mänttä-Vilppulan kaupunki

Palvelusta vastaa

Mänttä-Vilppulan kaupunki
Tekstistä vastaa: Mänttä-Vilppulan kaupunki
Päivitetty: 25.7.2022