suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kirkkonummen kunta

Vauhdittamo Kirkkonummi

  • Palvelu
  • Kirkkonummi
  • Julkinen palvelu

Vauhdittamo käynnistynyt 1.1.2021

Kirkkonummen Vauhdittamo (Katalysatorn Kyrkslätt) on uudenlainen matalan kynnyksen palvelupiste, josta asiakkaat saavat tietoa ja valmennusta työelämään ja koulutukseen liittyvissä asioissa. Vauhdittamo on paikka, jossa työnantajat, opintojen tarjoajat ja työtä, opiskelupaikkaa tai yrittäjyyttä tavoittelevat pääsevät kohtaamaan toisensa.

Asiakkaitamme ovat työnantajat, opintojen tarjoajat ja 30-vuotta täyttäneet työtä etsivät kirkkonummelaiset. Neuvonnan, rekrytointitapahtumien sekä räätälöityjen ratkaisujen kautta löytyy arvokasta työtä ja työlle osaava ja motivoitunut tekijä. Opinto- ja yritysneuvonnan kautta on mahdollista kouluttautua ja työllistäytyä uudelle uralle.

Lisätietoja https://www.kirkkonummi.fi/vauhdittamo

Kenelle ja millä ehdoin

Asiakkaat yli 30-vuotiaita kirkkonummelaisia

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Työttömille ja työttömyyden uhkaamille henkilöille tarjotaan ohjausta ja neuvontaa terveys- ja sosiaalipalveluihin liittyvissä asioissa. Näitä ovat esimerkiksi terveyteen, työkykyyn ja kuntoutukseen liittyvät kysymykset. Neuvojat kertovat, mitä palveluita on tarjolla, miten niihin hakeudutaan ja mitä niiden käyttö edellyttää. He opastavat tarvittaessa myös taloudellisten tukien hakemiseen ja yhteensovittamiseen.

Työttömät voivat saada neuvontaa esimerkiksi puhelimitse tai asioimalla palvelupisteessä. Neuvojat eivät tee palveluihin liittyviä päätöksiä. TE-toimisto vastaa työnhakuun ja koulutukseen liittyvästä neuvonnasta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKirkkonummen kunta
Muut vastuuorganisaatiotELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus
Palvelusta vastaaKirkkonummen kunta
Alue Kirkkonummi
Palvelun kieletenglanti, suomi, ruotsi
Tekstistä vastaa: Kirkkonummen kunta
Päivitetty: 14.4.2021