suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Seinäjoen keskussairaala

Vatsatautien palvelut

  • Palvelu
  • 18 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Vatsatautien poliklinikalla palvelut sisältävät ruoansulatuskanavan tähystystutkimukset (mahan-, paksunsuolen ja sigmasuolen tähystykset) ja sappi- ja haimateiden kuvantamistutkimukset sekä kapselikuvantamisen. Saatavilla on vatsaelinkirurgien ja gastroenterologien vastaanottopalvelut sekä asiantuntijahoitajien palvelut. Asiantuntijahoitajia poliklinikalla ovat avannehoitaja ja IBD-hoitaja (tulehduksellisten suolistosairauksien asiantuntijahoitaja). Hoitajavastaanottoja on lisäksi tarjolla SNM- (sakraalineuromodulaatio) ja OBE-hoitotyössä (lihavuus).

Vatsatautien osaston palvelut sisältävät vatsaelinkirurgisten potilaiden ja lihavuusleikkauspotilaiden hoidon sekä kilpirauhas- ja lisäkilpirauhasleikkausten jälkeisen osastohoidon. Lisäksi palvelut sisältävät tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavien ja maksansiirtopotilaiden osastohoidon.

Kenelle ja millä ehdoin

Vatsatautien palveluihin pääsee perusterveydenhuollon tai yksityisen palvelun tuottajan lähetteellä sekä erikoissairaanhoidon päivystyksestä.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSeinäjoen keskussairaala
Palvelusta vastaaSeinäjoen keskussairaala
Alue Ähtäri, Alajärvi, Alavus, Evijärvi, Ilmajoki, Isojoki, Isokyrö, Karijoki, Kauhajoki, Kauhava, Kuortane, Kurikka, Lappajärvi, Lapua, Seinäjoki, Soini, Teuva, Vimpeli
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Seinäjoen keskussairaala
Päivitetty: 1.10.2020