suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lohjan kaupunki

Varhaiskasvatus esiopetusikäisille päiväkodissa

  • Palvelu
  • Lohja
  • Julkinen palvelu

Esiopetusta annetaan aamupäivisin neljä tuntia päivässä. Jos lapsi osallistuu esiopetukseen päiväkodissa, opetuksen jälkeinen iltapäivä on normaalia päiväkotitoimintaa. Alakoulussa järjestettävän esiopetuksen jälkeen lapset joko haetaan kotiin tai he siirtyvät saatettuina päiväkotiin tai esimerkiksi kerhoihin.

Lapsen huoltaja on vastuussa siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai sen tavoit ...

Toimi näin

Jos lapsella ei ole paikkaa kunnallisessa varhaiskasvatuksessa haetaan varhaiskasvatuspaikkaa sähköisesti eAsioinnissa. Jos lapsella on paikka kunnallisessa varhaiskasvatuksessa, riittää että esiopetushakemukseen lisää tiedon varhaiskasvatuksen tarpeesta esiopetuksen lisäksi.

Tausta ja lainsäädäntö

Esiopetusta on aamupäivisin neljä tuntia päivässä. Jos lapsi osallistuu esiopetukseen päiväkodissa, opetuksen jälkeinen iltapäivä on normaalia päiväkotitoimintaa. Alakoulussa järjestettävän esiopetuksen jälkeen lapset joko pääsevät kotiin tai siirtyvät saatettuina päiväkotiin tai esimerkiksi kerhoihin.

Lapsen huoltaja on vastuussa siitä, että lapsi osallistuu esiopetukseen tai sen tavoitteet saavuttavaan toimintaan oppivelvollisuuden alkamista edeltävänä lukuvuotena.

Palvelun toteuttaa

Lohjan kaupunki

Palvelusta vastaa

Lohjan kaupunki
Tekstistä vastaa: Lohjan kaupunki
Päivitetty: 2.1.2023